Misbruik

Melding van misbruik en illegale inhoud.Met het oog op onze strijd tegen misbruik heeft OVH een internationaal team van experts opgezet die dagelijks misbruikrapportages in behandeling nemen namens de hele groep. Dit team, gebaseerd in Frankrijk en Canada, neemt dagelijks alle rapportages van illegaal gedrag op het OVH netwerk in behandeling en zijn erop gericht dit zo snel mogelijk te doen. Om ons werk te vergemakkelijken en gezien de internationale samenstelling van ons team verzoeken we u om uw rapportages aub in het Engels te doen zodat ze effectiever begrepen en behandeld kunnen worden door ons team.
Please choose a category from the list
Please fill in the details of your report below, beginning with the IP or the full URL that is the subject of the abuse.


* : Mandatory fields

Processing procedures forwarded to the Abuse department

Volgens bestaande Europese voorschriften Dataprotectie heeft u recht op het verkrijgen van toegang tot, wijziging, correctie en verwijdering van data dat op u betrekking heeft. U mag dit recht uitoefenen en kunt informatie hierover opvragen door een e-mail te verzenden aan cil@ovh.net of per post naar: OVH SAS, Computing and Liberties Correspondent, 2 rue Kellermann, 59100 Roubaix, Frankrijk. OVH behoudt het recht om informatie en verstrekte data door te geven aan zijn klanten om te verzekeren dat uw rapportage correct behandeld wordt.
Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen