Controle over een DDoS-aanval

Lees meer over de stapsgewijze aanpak van het door OVH ontworpen systeem om DDoS-aanvallen te blokkeren

Thumbnail
Thumbnail

De server is operationeel

Diensten zijn toegankelijk via internet. Het verkeer reist door de backbone van ons netwerk, arriveert in onze datacenters en wordt vervolgens verwerkt door de server, die reacties op het internet verzendt.

Thumbnail

Start van de DDoS-aanval

De aanval wordt gestart vanaf een of meer websites en komt in onze backbone terecht.  Dankzij onze hoge bandbreedtecapaciteit is geen enkele link overbelast. De aanval bereikt de server, die deze begint te verwerken. Tegelijkertijd detecteert de verkeersanalyse dat een DDoS-aanval is gestart, en wordt de mitigatie geactiveerd.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Aanvalsbeperking dankzij VAC technologie

Mitigatie begint binnen een paar seconden. Het binnenkomende verkeer van de server wordt opgenomen door onze VAC oplossing. De hardware van de VAC heeft een totale capaciteit van 4 Tbit/s. De aanval wordt geblokkeerd zonder enige beperking van het volume of de duur ervan, ongeacht welke techniek het gebruikt. Legitiem verkeer wordt niet geblokkeerd en bereikt de server als gewoonlijk. Dit proces wordt ook auto-mitigatie genoemd. Het wordt volledig beheerd door OVH.

Thumbnail

Einde van de DDoS-aanval

Een DDoS-aanval is duur om te lanceren, vooral als het ineffectief blijkt te zijn. Na een bepaalde tijd wordt de aanval onderbroken. Onze anti-DDoS-oplossing wordt automatisch gedeactiveerd wanneer de aanval voorbij is en blijft klaar om een nieuwe aanval direct daarna te verlichten.

Thumbnail

Ontdek de technologie die DDoS-aanvallen blokkeert zonder uw diensten aan te tasten!

Thumbnail

Public Cloud

Thumbnail

Private Cloud

Thumbnail

Dedicated Servers