Anti-DDoS >


Anti-DDoS FAQ (vraag en antwoord)
Technische FAQ en opties


Wat kost de mitigatie?

De standaardversie is gratis voor servers die besteld zijn voor een minimumperiode van 12 maanden. Het kost €1/maand als er wordt geabonneerd op een server voor een kortere duur. Voor servers besteld met de Professional aanbieding is het erbij inbegrepen, ongeacht de duur.

Is mitigatie verplicht

Mitigatie wordt toegepast op alle OVH infrastructuren en servers omdat de enige manier om onze klanten te beschermen is door ze allemaal te beschermen. Dat is de reden dat al onze servers moeten zijn beveiligd.

Ben ik beschermd als ik de instellingen niet aanpas?

Indien een specifieke maatregel niet is geselecteerd via de API of het Control Panel, zal OVH de standaard mitigatie-regels toepassen op uw server. Het zal gedaan worden op een automatische en escalerende wijze (steeds restrictiever tot aan de isolatie van de resultaten).

Zal mijn server uitgaan (shut down) tijdens de mitigatie?

Alle maatregelen zijn ingesteld om de aangevallen ports te beschermen, door andere ports open te houden. Hierdoor wordt de server-SLA op andere ports behouden.

Wat kan ik instellen met de Professioneel gebruik-optie?

De professioneel gebruik optie laat u pro-actief kiezen welke maatregel toegepast zal worden in het geval van een actieve aanval (te allen tijde). Indien de door de klant geselecteerde maatregel niet genoeg is, zal een OVH-maatregel het overnemen totdat de aanval is gestabiliseerd: dit laat de klanten besluiten wat de beste oplossing is, voordat OVH besluit voor hen.Uw vraag staat niet in onze FAQ?

Neem contact met ons op per e-mail of telefonisch: +31 (0)78 808 01 20