Anti-DDoS >


Uw infrastructuur beschermen met OVH
De anti-DDoS protectie, 6 belangrijke punten


Omdat u een OVH server gekozen heeft, krijgt u standaard mitigatie. OVH geeft adviezen zodat u volledig kunt profiteren van maximale veiligheid.


Zoek hieronder 6 adviezen om uw infrastructuur beter te beschermen om de protectiesystemen van OVH zo goed mogelijk te gebruiken.Uw situatie Ons advies
Configuratie van OVH's Netwerk Firewall Zorg dat alleen bevoegde en noodzakelijke ports zijn ingeschakeld op uw server; mis geen enkele port of dienst, zodat ontkoppeling door verkeerde instellingen wordt vermeden. Gebruik de Firewall Netwerk interface op uw OVH control panel of API.
Configuratie van uw server instellingen Pas de IP-instellingen van uw server aan, door de TCP en UDP waarden in/proc van uw Linux op maat te maken.
Public network en private network Als uw infrastructuur bestaat uit meerdere servers, gebruik dan de vRack voor de communicatie van alle diensten tussen uw servers.
Test de permanente mitigatie Met de PRO-optie, kunt u mitigatie op uw server activeren en dus controleren of deze correct werkt onder de VAC. U ontvangt geen onaangename verrassingen op de dag dat er een aanval plaatsvindt.
In het geval van een aanval Volg de situatie via het control panel om te bevestigen wanneer het wordt hersteld. Standaard zal de mitigatie 26 uur na het begin van de aanval stoppen.
Maak een BCP (Business Continuity Plan) Indien mogelijk, kunt u gebruik maken van onze 3 datacenters om uw infrastructuur geografisch te dupliceren en een service continuïteitsplan op voorhand te bedenken.