Wat is anti-DDos?

Unieke bescherming tegen distributed denial-of-service aanvallen

Thumbnail

Omdat de hoeveelheid data op het internet steeds meer toeneemt, worden gedistribueerde denial-of-service (DDoS)-aanvallen steeds gebruikelijker.

Thumbnail

Een DDoS-aanval heeft tot doel een server, dienst of infrastructuur onbeschikbaar te maken. Een aanval kan verschillende vormen aannemen. Het kan de bandbreedte van de server verzadigen om het onbereikbaar te maken, of het kan de systeembronnen van de machine overbelasten, waardoor het niet meer reageert op legitiem verkeer.

Thumbnail

Tijdens een DDoS-aanval worden verzoeken op hetzelfde moment vanuit meerdere punten op internet in grote aantallen verzonden. De intensiteit van deze crossfire maakt de dienst onstabiel, of erger nog, niet langer beschikbaar.

 

OVH creëerde de anti-DDoS-oplossing specifiek om deze verspreide Denial-of-Service-aanvallen te bestrijden. Alle OVH diensten bevatten een mitigatie-oplossing op basis van unieke technologie die 3 technieken combineert voor:

  • Snelle pakketanalyse in realtime;
  • Omleiding van het inkomende verkeer van uw server;
  • Scheiden van afzonderlijke niet-legitieme verzoeken van anderen, en doorlaten van legitiem verkeer.

Hoe een DDoS-aanval in zijn werk gaat

  1. De server is functioneel. Het verstuurt en ontvangt pakketten als gewoonlijk.
  2. Een DDoS-aanval begint op verschillende manieren: het kan de bandbreedte overbelasten of de systeembronnen overbelasten.
  3. Het netwerk raakt overbelast en de server kan dan geen legitieme pakketten verwerken in de grote hoeveelheid inkomende gegevens.

Ontdek de technologie die DDoS-aanvallen blokkeert zonder uw diensten aan te tasten!

Thumbnail

Public Cloud

Thumbnail

Private Cloud

Thumbnail

Dedicated Servers