Anti-DDoS technologie

Een unieke bescherming tegen distributed denial-of-service aanvallen

Thumbnail
Thumbnail

De pre-firewall

De pre-firewall is het eerste element van het VAC systeem. Het wordt volledig beheerd door OVH en past regels toe die filters definiëren die leiden naar pakketten in het firewallnetwerk (zie hieronder). Deze regels zijn van toepassing op alle OVH oplossingen. Wanneer een denial-of-service-aanval plaatsvindt, verwerkt de eerste pre-firewall een deel van de filtering en verzendt de rest naar een firewallnetwerk waarvan de regels kunnen worden aangepast. Onze pre-firewall is gebaseerd op de Arista 7508R-technologie en kan een capaciteit van 28,8 Tbit/s bereiken. Het verkeer wordt vervolgens gerouteerd met VRF-isolatie door de fasen van ons systeem.

Thumbnail

Firewall Network

Dit is het tweede deel van de VAC technologie. Firewall Network is een oplossing die de blootstelling aan aanvallen van het openbare netwerk beperkt. Het wordt automatisch geactiveerd bij elke DDoS-aanval. Het kan worden geconfigureerd door maximaal 20 regels te maken die zorgen voor fijnere pakketfiltering die is afgestemd op de serveractiviteit. Ze komen overeen met zoveel specifieke autorisaties om uw dienst beter te beschermen. Deze firewall wordt automatisch geactiveerd bij elke DDoS-aanval en is onmogelijk uit te schakelen vóór het einde van de aanval. Om deze reden is het belangrijk om de firewallregels up-to-date te houden. Een technische handleiding kan u helpen deze te configureren.

Thumbnail

Shield en Armor

Shield en Armor worden opgenomen in meer gerichte aanvallen en kunnen het processorgedeelte van het filterproces verlichten. Shield grijpt in bij aanvallen die werken met amplificatie (DNS Amp, NTP Amp). Armor is het meest geavanceerde filter van onze VAC en grijpt in op de mitigatie van de meest geavanceerde aanvallen.

Ontdek de technologie die DDoS-aanvallen blokkeert zonder uw diensten aan te tasten!

Thumbnail

Public Cloud

Thumbnail

Private Cloud

Thumbnail

Dedicated Servers