Het bedrijf


OVH heeft dochterondernemingen in 17 landen en is de nummer 1 hostingprovider in Europa, en op de 3e plaats in de wereldranglijst. 250.000 servers, 17 datacenters, 18 miljoen geïnstalleerde webtoepassingen, een wereldwijd glasvezelnetwerk met een capaciteit van 5,5 Tbps - het bedrijf groeit snel en biedt al werk aan meer dan 1.400 mensen wereldwijd.

OVH dankt zijn succes aan een origineel ontwikkelingsmodel dat gebaseerd is op innovatie en volledige controle over de hosting keten: van een eigen server productie tot onderhoud van de infrastructuur, en ook een eigen klantensupport.15 jaar innovatie


Sinds 1999, toen veel mensen nog niet het potentieel van het internet begrepen, is OVH het huidige en toekomstige internet aan het vormgeven. OVH innoveert in het hart van het web, de datacenters en de netwerken, en zal nooit stoppen met het uitvinden van nieuwe diensten die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we werken en die ons leven drastisch gaat veranderen. OVH heeft altijd vastbesloten de wetgeving en de rechten van het individu gerespecteerd, en maakt de toegang tot nieuwe technologieën voor iedereen beschikbaar.

Meer informatie