Innovatie, ons DNA


OVH's reflex om vooruit te denken en zichzelf uit te dagen is wat het bedrijf onderscheidt van haar concurrenten en waardoor het altijd een stap verder is. Baanbrekende innovatie is diep gegrift in OVH's verleden en heden. De teams zijn altijd pragmatisch en vastberaden op alle fronten om producten en diensten te optimaliseren en uit te vinden.
Deze constante innovatie geldt niet alleen voor de OVH technologieën, maar voor elk aspect van het bedrijf. Iedereen heeft de mogelijkheid en de middelen om nieuwe ideeën te introduceren.

Passie, onze bezieling


De OVH medewerkers hebben allemaal één ding gemeen: passie. Een passie voor nieuwe technologieën en alles wat digitaal is. Een passie voor het creëren en produceren van kwalitatief hoogwaardige diensten voor iedereen die betrokken is bij OVH, waarbij de OVH klanten op de eerste plaats komen.

Passie werkt als een motor, die ons aandrijft om onze vaardigheden te ontwikkelen, het beste resultaat te bereiken en onze grenzen te overtreffen.

Team work is onze kracht


We kunnen samen meer bereiken dan alleen. Het OVH team is van mening dat het geheel meer is dan de som der delen. We kunnen gemeenschappelijke doelen bereiken door middel van cohesie, vertrouwen, integratie en respect voor het talent van ieder individu. Onze troef is dat we met respect communiceren in een omgeving met allerlei mensen, dit stimuleert ons werk, kennis en ervaringen delen maakt deel uit van ons dagelijkse werk. Net als het internet, is ons werk participatief en collaboratief. Deze collectieve kracht is geworteld in de professionele vervulling van elk individu.