Content Delivery Network (CDN)

Verbeter uw business dienstverleningOVH CDN: verbeter uw zakelijke diensten


De voordelen van OVH's CDN:


  • Een kwaliteitsdienst voor al uw bedrijfsapplicaties
  • Voor alle soorten applicaties
  • Voor al het online gebruik van internationale bedrijven.


Een kwaliteitsdienst voor al uw vestigingen


Of het nu gaat om buitenlandse vestigingen, offshore teams, projectteams, toeleveranciers, partners etc., meer en meer partners en vestigingen werken met businesstools om content te delen en steeds vaker via webapplicaties.

Door deze applicaties te integreren in het CDN, kunt u de toegangstijd en comfort voor uw gebruikers wereldwijd verbeteren.

cdn enterprise social network


cdn intranet en extranet

Een CDN voor uw blog, intranet, extranet, etc.


Het CDN focust zich op de afhandeling van webcontent in de cache. Als het om een social network van een bedrijf, extranet, blog, intranet, portal van een bedrijf of partners, wiki's of wat dan ook gaat: integreer al deze toepassingen om de verspreiding van informatie te vereenvoudigen en te versnellen.Meerdere zakelijke gebruiksmogelijkheden


Het toepassingsgebied voor business content delivery wordt steeds groter. Niet al deze inhoud wordt noodzakelijk verspreid via virtual private networks (VPN).

De reikwijdte voor business content delivery wordt steeds groter. Voorbeelden zijn e-learning en marketing materialen, videopresentaties, image databases, interne en externe (klant) communicatie. De CDN kan uw gebruikers voorzien van comfort en snelheid, terwijl uw bedrijfskritische applicaties beschermd worden tegen aanvallen van buitenaf.

cdn zakelijke blog en social networking