Content Delivery Network (CDN)

Web-ranking optimalisatieVerbeter uw internationale ranking met het CDN


De voordelen van OVH CDN:


  • Verbeter de ranking in ieder land
  • Met een snellere routering naar de dichtsbijzijnde PoP, kunt u door middel van de IP Anycast technologie de internationale 'lokatie' van uw sites aanpassen.


Optimaliseer de SEO ranking van uw sites


Het vermijden van vertragingen op de site is nu een grote uitdaging voor alle cruciale sites. Het is geen geheim dat de laadtijden belangrijke SEO factoren zijn voor Google, Bing, Yahoo etc.

CDN vermindert de reactietijd en verbetert de ladingsnelheid van uw sites, een bijkomende factor om uw site ranking te verbeteren in de SERP.

het verbeteren van de positie (ranking) in zoekmachines


een goede Google ranking

Ranking en lokalisatie: een wereldwijde identiteit voor uw site


Website IP-adressen zijn meestal gebaseerd op geografische locatie. Indien uw hosting servers zich bevinden in het Verenigd Koninkrijk, dan zullen deze UK IP-adressen hebben.

Het Content Delivery Network maakt gebruik van een adres "anycast" IP, die niet over een locatie beschikt en dus geschikt is voor bedrijven en organisaties met een internationale focus. Zoekmachines gebruiken de IP-locatie om zoekresultaten van gebruikers te verfijnen door de nabijheid van hun locatie.

Het geeft uw site een flinke stimulans in termen van internationale SEO. Dankzij CDN met IP Anycast, kunnen websites worden verspreid over de hele wereld en een betere ranking bereiken in de lokale zoekmachines.
Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen