Content Delivery Network (CDN)

Cache regelsCDN cache regelsHet principe van het CDN is gebaseerd op hoe dit paginabepaalde elementen van uw website in de cache plaatst, om de levering van content, aan uw bezoekers/gebruikers waar ter wereld ze zich ook bevinden, te versnellen.

Maar welke elementen worden beïnvloed en volgens welke regels?

U vindt het antwoord op deze vragen in de onderstaande tabel:


GeoCache WebStorage InfraStructure
Cache Automatisch Op aanvraag Op maat gemaakt
Details Elk bestand op het bijbehorende Webhosting systeem binnen de maximum grootte, wordt automatisch geregistreerd en gecached door het CDN. Elk bestand geplaatst in de geleverde storage wordt gerepliceerd in 3 datacenters, in Roubaix, Straatsburg en Beauharnois. Indien het bestand binnen de maximale afmetingslimieten is, kan het worden gecached op de PoP's. In deze bewerking wordt een weblink gemaakt naar het element dat gecached is in het CDN. Elk bestand op de schijfruimte kan worden gecached, zolang het niet groter is dan de maximum toegestane grootte. De beslissing die moet worden toegepast op een bestand, hangt af van de regels bepaald door de klant in de configuratie van hun infrastructuur EN de aangepaste backend regels, zoals vastgelegd in het OVH Control Panel.
Bestandstypes Alle image, video, audio, CSS of JS bestanden Elk bestand dat is opgeslagen op de gehuurde schijfruimte Alle bestanden op de bijbehorende webhosting, server of infrastructuur
Bestandsgrootte 100 MB op Europese PoP's/20 MB op PoP's in Amerika en Azië*


*De huidige beperking van 100 MB op de Europese PoP's en 20 MB daarbuiten, zal worden verhoogd, zodra we extra infrastructuren op onze PoP's hebben geïmplementeerd.