Public Cloud

Hoge prestaties en veiligheid voor professionelen

Gesponsord door Intel Cloud Technology

Waarom is de OVH Cloud anders?


De geschiedenis van Public Cloud

De geschiedenis van de ontwikkeling van OVH's Public Cloud, verteld door degenen die de infrastructuur ontworpen en gebouwd hebben.

100% SLA
99,999% SLA
Met defined native high availability software, volledig door OVH geadministreerde infrastructuur en de laatste generatie hardware zijn we toegewijd aan het hosten van uw meest veeleisende productieomgevingen.
Innovatief tarief
Innovatief tarief
Lanceer uw projecten en start uw machines op tegen de juiste prijs door te kiezen voor betaling per uur of door te kiezen voor maandelijkse betaling en zo 50% te besparen.

Transparante facturaties
Transparante facturaties
Krijg meteen dedicated resources en CPU, RAM, disk en netwerkgaranties met operating systeem, datacenters en SSH key, zonder extra kosten voor internetverkeer of verzoeken, voor al uw instances.
Verander makkelijk van provider
Verander makkelijk van provider
De marktstandaard OpenStack waarmee OVH nauw samenwerkt garandeert de overdraagbaarheid van uw cloudomgevingen en de hybride functionaliteit tussen OVH en andere cloud computing providers.


Cloud klantaccount: een intuïtieve en veelomvattende interface

Standaard aanwezige diensten bij OVH Cloud

Facturering gebaseerd op gebruik

Betaal voor instances per uur en voor opslag per gigabyte

Maandelijkse facturatie

Betaal maandelijks voor uw instances en verlaag uw kosten

High availability disk

Drievoudige replicatie van gegevens

Vereenvoudigde Manager

Beheer al uw cloud diensten

OVH & OpenStack API

Beheer en automatisering van al uw diensten

OVH netwerk

Maak gebruik van de wereldwijde netwerkinfrastructuur van OVH

Antwoord op uw vragen

Wat is de betaalmethode voor Public Cloud?

U zult voor de resources die gebruikt zijn tijdens de vorige maand worden gefactureerd tussen dag 1 en 5 van elke maand.
Wanneer u ervoor gekozen heeft maandelijks te betalen zult u gefactureerd worden voor de maand die net begonnen is en voor eventuele extra, onbetaalde resources die waren overgebleven van de vorige maand, zoals instances en object storage.
Elke instance wordt gefactureerd als deze niet vanuit uw OVH configuratiescherm wordt verwijderd.

Welk niveau SLA biedt OVH's Public Cloud?

OVH's Public Cloud garandeert 99.999% SLA voor alle beschikbare resources (compute, storage, netwerk).
Wanneer het support team een verloren connectie ontdekt dat niet is veroorzaakt door geplande werkzaamheden, zult u een vergoeding ontvangen van 0.5% van het maandelijkse tarief voor elke minuut dat het onbeschikbaar was (tot een maximum van 100%n van uw consumptie van de huidige maand).

Waarom werkt Public Cloud met OpenStack?

OpenStack is een set van open source software voor de implementatie van cloud-infrastructuur (IaaS). Als sponsor van de OpenStack Foundation biedt OVH, in aanvulling op zijn API en management interface, de standaard API OpenStack en de Horizon management interface aan.
Bovendien bent u in staat op elk gewenst moment te migreren van het platform van een derde partij en vice versa, uw cloud-infrastructuur te automatiseren of afbeeldingen van uw server en disk te beheren.

Worden bij Public Cloud de in- en uitgaande bandbreedte instances gefactureerd?

Zeker niet, de inkomende en uitgaande bandbreedte is volledig gratis bij de Public Cloud.

Case studies: hoe u OVH Public Cloud in uw infrastructuren kunt integreren

SYSADMIN BADASS
Giroptic
NextRadioTV
Vodkaster

Een schaalbare infrastructuur, bestand tegen hoge peak loads

SYSADMIN BADASS is de provider die de infrastructuur voor sofoot.com, een website voor voetbalnieuws, beheert. Deze website, die ooit gehost was op één enkele dedicated server, is sinds zijn lancering in 2006 steeds populairder geworden.

Aan de vooravond van de 2014 Wereldcup werd het noodzakelijk om een krachtigere en vooral meer schaalbare infrastructuur op te zetten om verwachte de hoge dataverkeerspieken (meer dan 1 miljoen pageviews per dag voor 500,000 unieke bezoekers) aan te kunnen.


Giroptic is host van gebruikersinhoud bij Public Cloud Object Storage op OVH.com.

Met meer dan $1.4M op Kickstarter voor hun 360° HD cameraproject houdt Giroptic, een startup vanuit Lille, het Franse record wat betreft crowdfunding. Om foto's, genomen door gebruikers van hun camera, te hosten heeft Giroptic een schaalbaar platform gebouwd dat voornamelijk gebaseerd is op VPS en Public Cloud Object Storage.

Voor meer informatie: 360.tv


Achter de schermen van de infrastructuur die de digitale activiteiten van multi-media group NextRadioTV host

Om zijn online media inhoud (web en mobiele applicaties) te kunnen hosten heeft NextRadioTV OVH gekozen om een high availability infrastructuur te implementeren. Deze infrastructuur kan hoge dataverkeerspieken tot 9 miljoen bezoekers per dag verwerken.

Met zijn combinatie van dedicated cloud, public cloud en dedicated servers haalt NextRadioTV de voordelen uit krachtige en zeer schaalbare hybride infrastructuur, met resources verdeeld over 6 websites en 15 applicaties, uitgevoerd door de group.


Een schaalbare infrastructuur voor een DVD-player service op afstand.

Met meer dan 120,000 aan zijn gebruikers verschafte DVDs - waaronder 40% te koop zijn aangeboden - heeft Vodkaster nu de grootste catalogus in over-the-top (OTT) online sales van video-inhoud.

Als OVH klant heeft Vodkaster een infrastructuur gebouwd die dedicated servers, Public Cloud (instances en on-demand storage) en CDN combineert.
Ontdek de nieuwe cloud van OVH