Onze cloud computing oplossingen

OVH biedt een brede selectie cloud diensten die u kunt inzetten voor het opslaan, beheren en verwerken van data en applicaties. U krijgt wat u nodig heeft, snel en zeer betaalbaar.

Vind de cloud oplossing die bij u past.

De Cloud levert technologieën en oplossingen die automatisch, flexibel en toegankelijk zijn, waar u ook bent. Of u nu een IT-manager, ontwikkelaar of ondernemer bent, kies de OVH Cloud die het best past bij uw behoeften en beperkingen.

Private en public cloud infrastructuren (IaaS)

Vergelijk de vier oplossingen

Hybrid Cloud

Cloud software oplossingen (SaaS)

Wat is cloud computing?

Verschillende soorten oplossingen

Cloud computing oplossingen bieden gebruikers on-demand diensten. Deze diensten zijn direct beschikbaar dankzij de industrialisatie van leveringssystemen. Nadat u de service van uw voorkeur hebt geselecteerd, kunt uw verzoek indienen bij een systeem dat het direct verwerkt, zonder menselijke tussenkomst. Deze high-level automatisering zorgt voor een snel self-service model. Ook wel bekend als "service on demand" of "as a Service'(*AAS) in het kader van infrastructuur (IaaS), een platform (PaaS) of software (SaaS).

Lagere kosten en flexibel

Ooit vormden opstartkosten een ware belemmering, maar dit is niet het geval met cloud computing. Facturatie is meteen vanaf het begin aangepast aan uw verbruik. Als uw behoeften mettertijd ontwikkelen dan kunt u uw gebruik aanpassen en alleen voor de middelen betalen die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Geen hardware gedoe meer

Cloud computing biedt gebruikers een niveau van Hardware Abstraction, wat betekent dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over alle operationele aspecten van een datacenter. Hardware wordt geleverd en onderhouden door OVH. Als gebruiker hoeft u zich niet bezig te houden met de voorraad, onderdelen die vervangen moeten worden of de fluctuerende kosten van hardware. Raak geen tijd kwijt aan infrastructuurbeheer, en concentreer u volledig op het ontwikkelen van uw bedrijf - OVH verzorgt de rest.

Kies OVH, de leidende Europese cloudprovider, om uw applicaties te hosten!