Cloud Desktop Infrastructuur

Implementeer uw virtuele desktops op een dedicated, veilige, high availability cloud infrastructuur.
Powered by VMware Horizon

Vereenvoudig het beheer van uw virtuele desktops

Deze unieke oplossing combineert de stabiliteit van een 100% dedicated cloud infrastructuur en de eenvoud van VMware Horizon voor het implementeren en beheren van uw virtuele desktops. Virtual Cloud Desktop Infrastructure is ontworpen voor bedrijven die hun desktop-beheer (intern) centraal maken en veilige werkomgevingen bieden, zodat gebruikers mobiel kunnen werken. De oplossing biedt ook nieuwe mogelijkheden voor virtuele desktop resellers dankzij de VMware Horizon-technologie en het unieke ontwerp van de Private Cloud-infrastructuur.

Configureer uw project

Bereken eenvoudig de Private Cloud infrastructuur die u nodig heeft voor uw project. Gebruik de flexibiliteit van de cloud om uw infrastructuur binnen enkele minuten en on demand te configureren, gedurende de gehele levenscyclus van uw project.

Uw configuratie

Aantal virtual cores
Hoeveelheid RAM (GB)
Aantal desktops

Hier zullen de technische host specificaties worden weergegeven

Intel Xeon    2.8 GHz,  GB RAM, 4x 1Gbps4x 10 Gbps

SSD Accelerated

Inclusief blok van minimaal 16 IP's

Schatting totaalprijs

999  excl. btw/maand
(  €1199   incl. btw )

 €   excl. btw per desktop

Inclusief standaard VMware Horizon licentie
1,5 Gbps gegarandeerde bandbreedte

Bestellen

Simulatie van geschatte prijs

Neem telefonisch contact op met +31 20 808 6057 om te bestellen.

vRack

Verbind uw infrastructuren

Trust AD Managed

Eenvoudige verbinding van uw gebruikers

Thin app*

Lever uw apps in 1 klik
*Binnenkort beschikbaar

Praktijkgevallen

Verbinding met virtuele desktops

Internetverbinding

Elke gebruiker kan zich inloggen via de 'access points' die door Horizon worden ingezet, met behulp van hun inloggegevens. Met deze toegangspunten kunt u zich aanmelden bij diverse vLAN's, waarin de virtuele desktops zijn geconfigureerd. Uw infrastructuur (Active Directory, KMS, enz.) kunnen met elkaar gekoppeld worden middels onze Trust AD Managed module.

Privéverbinding

In deze configuratie is de toegang tot de desktop helemaal geïsoleerd van het publieke netwerk. De verbinding wordt gemaakt via een machine gekoppeld aan de vRack (een Private Cloud VM, dedicated servers, enz.), of middels de vRack Connect-oplossing.

Hybride verbinding (binnenkort beschikbaar)

Deze 2 verbindingssoorten kunnen complementair zijn met bepaalde virtual desktop fleets die via het internet toegankelijk zijn. Mobiliteit is de voornaamste interesse (zakelijke presentatie, demo's, HomeOffice ...) en andere geïsoleerde fleets voor de verschillende diensten van uw bedrijf.

De unieke combinatie van een dedicated cloud infrastructuur met de CMware Horizon technologie

De high availability van de OVH Private Cloud

100% dedicated hardware-infrastructuur, beheerd door OVH. Ons automatische vervangingsmechanisme zorgt voor hoge beschikbaarheid van hardware, terwijl VMware-technologie de beschikbaarheid van uw virtuele omgeving beheert.

+

De eenvoud van Horizon

Horizon, toegankelijk via downloaden, applicatie of via de webclient, vergemakkelijkt creatie, implementatie en beheer van uw desktops, met gecentraliseerd beheer voor al uw handelingen. API's ook beschikbaar.

Geavanceerde configuraties

Bescherm desktops op uw publieke netwerk en krijg 4000 vLAN's om te garanderen dat elk van uw desktop fleets van elkaar is geïsoleerd.

Veiligheid gegarandeerd door NSX

VPN, Firewall, beveiligingsgroepen - profiteer van de kracht van VMware NSX om uw databeveiligingsbeleid op te bouwen.

De schaalbaarheid van de cloud

Makkelijk fine-tunen van de infrastructuur met de mogelijkheid om resources binnen enkele minuten toe te voegen of te verwijderen.

Certificeringen

De Private Cloud infrastructuur is ISO 27001, SOC 1 en 2 type II, CSA Star en PCI DSS gecertificeerd.

Consolideer uw infrastructuur, combineer virtuele machines en virtuele desktops

Gebruik de Private Cloud infrastructuur om de applicaties van uw bedrijf te hosten (E-commerce, ERP, SaaS, Web, enz.), evenals uw virtuele desktops, met dezelfde infrastructuur.
Met de VSphere-gebruikersinterface kunt u eenvoudig virtuele machines implementeren voor Active Directory, KMS, gedeelde opslag of VPN. Bovendien kunnen deze virtuele machines in hetzelfde VLAN worden geplaatst met uw virtuele desktop!

Ontdek hoe u uw eerste virtuele desktops kunt implementeren door deze video te bekijken