GEBRUIKSTOEPASSINGEN


Dedicated Cloud

back-up

Veeam Managed Backup

back-up strategie


Met Veeam Managed Backup hebben we de implementatie van onze backup strategie vereenvoudigdEen universiteit biedt haar huidige studenten een "social network" aan, een content exchange platform, waartoe zijn studenten, docenten en administratief personeel toegang hebben. Dit social network biedt niet alleen een instant messaging dienst, maar ook de mogelijkheid om publieke en private groepen te creëren en hieraan deel te nemen, en allerlei soorten content op te slaan en te delen. Gebruikers hebben 24/7/365 toegang vanaf een computer, smartphone of tablet. We zullen in detail de back-up strategie van het platform bekijken.
Belangrijke informatie


  • 20.000 gebruikers
  • Toegankelijk platform 24/7
  • Dedicated Cloud hosting 13 VM
  • 100 MB-database entries
  • 100 GB opgeslagen bestanden

Specificaties


  • Disaster recovery plan met een recovery point objective (RPO) van 24 uur.
    (RPO {recovery point objective}: de maximale periode waarin het aanvaardbaar is, om gegevens te verliezen tijdens een incident)
  • Kostenbeheersing
De bij OVH geïmplementeerde solutionDe infrastructuur van het social network van de universiteit is volledig geïmplementeerd op de OVH Dedicated Cloud.

Het social network van deze universiteit wordt gehost op een OVH Dedicated Cloud. De infrastructuur omvat een tiental virtual machines: webservers (load balance via een VM HAProxy fault tolerance), een cluster van database servers, file servers, cache servers, met daarbij nog een development server met een versie controle systeem en een pre-productie server, beiden worden dagelijks gebruikt door de universitaire IT-developers.

Definitie van de back-up strategie

Uitvoering van de back-up strategie met Veeam Managed Backup

Het herstellen van een geback-upte VMDe onderdelen van de infrastructuur
Dedicated Cloud

421,00/maand excl. btw

Bestellen


Veeam Managed Backup

10,00/maand/backed up VM excl. btw

Bestellen