Wat is het nut van ​​dedicated hardware?Alles is dedicated

Uiteraard is elk element van de Dedicated Cloud infrastructuur dedicated. Dit betekent dat niemand anders virtual machines op uw hosts zal hebben, en niemand anders van de prestaties van uw dataopslag zal profiteren. Zo bent u verzekerd van de beste prestaties voor uw virtual machines door de verspreiding hiervan over de verschillende elementen van uw infrastructuur. De software solutions op Dedicated Cloud zijn ook dedicated.
Een privé-netwerk

Alle Dedicated Cloud resources zijn toegewijd en het netwerk is volledig privé. Elke Dedicated Cloud heeft minimaal 2 VLAN's: een niet-configureerbare admin-VLAN, ingesteld voor het interne netwerk en om ervoor te zorgen dat de infrastructuur goed loopt, en een VLAN aangesloten op het internet. Op de Dedicated Cloud Infrastructuur, kunt u over max. 4000 VLAN's beschikken. Op Enterprise, kunt u ook de Nexus 1000V-optie activeren, waarmee u tienduizenden VXLANs binnen hetzelfde virtual datacenter kunt hebben, die moeiteloos de verschillende virtual machines isoleren.
Alles is redundant

Elk element van de infrastructuur is redundant. 'Server power'-verbindingen, 'power supply'-eenheden, opslagruimtes, routers en schakelaars hebben allemaal een soortgelijk tweede exemplaar aangesloten op een andere krachtbron. Dit zorgt voor de gegarandeerde SLA van de Dedicated Cloud dienst.