De NFS datastores

Opslag 'Thin Provisioning' Prijs/uur* Prijs/maand
800 GB
Full SSD
0,28/uur excl. btw 189,00/maand excl. btw
1600 GB
Full SSD
0,56/uur excl. btw 378,00/maand excl. btw
2400 GB
Full SSD
0,84/uur excl. btw 567,00/maand excl. btw
1.2 TB NFS
SSD-Accelerated Storage
0,09/uur excl. btw 59,00/maand excl. btw
3.3 TB NFS
SSD-Accelerated Storage
0,24/uur excl. btw 159,00/maand excl. btw
6.6 TB NFS
SSD-Accelerated Storage
0,46/uur excl. btw 309,00/maand excl. btw
13.2 TB NFS
SSD-Accelerated Storage
0,91/uur excl. btw 609,00/maand excl. btw

*het binnen 28 dagen bereikte maximum bedrag, beperkt door het maandelijkse bedrag.Wilt u NFS Datastores voor uw infrastructuur?


Snapshots

De snapshots zijn momentopnamen van gegevens op uw partitie. U heeft altijd toegang tot de snapshots, zodat u op elk moment uw gegevens van een bepaald tijdstip kunt herstellen.


Aantal Snapshots
De snapshot is opgeslagen op uw partitie
Tot 1 uur geleden (tijdstip H-1)

Backup kopieën

Om de continuïteit van uw diensten te waarborgen en dataverlies te voorkomen, bewaart OVH snapshots van uw partities op verschillende media.

Interne back-up
Op hetzelfde datacenter
Van 1 tot 24 uur geleden (tijdstip H-1 tot H-24)

OVH bewaart de gegevens van de laatste 24 uur. Om een oudere backup te herstellen, dient u een incident ticket te openen voor een betaalde interventie.
Uw data op een veilige plek

U zult over totaal dedicated opslagruimtes met RAID-1 of RAID-10 technologie beschikken, die ervoor zorgen dat uw gegevens volkomen veilig zijn. Gegevens worden opgeslagen op twee disks tegelijk (mirror), en het lezen wordt willekeurig uitgevoerd op één van de twee disks, dus het is echt onmogelijk om ook maar een byte te verliezen!

Toewijzing van een datastore

U kunt aan de hand van uw eigen regels een datastore verbinden met een Dedicated Cloud virtueel datacenter.Een verdubbelde infrastructuur

Het bestaat uit twee afzonderlijke fysieke servers die zich in twee verschillende computersystemen bevinden. Deze machines, dedicated aan u, worden elk gevoed door twee gescheiden stroombronnen en beiden hebben fysieke toegang tot de hard disk data, verbonden in SAS. Eén server is de master, de ander is de slaaf. In geval van storing, zal de slaaf automatisch de master isoleren en de dienst overnemen, u zult het niet eens merken!

Een faalbestendig netwerk

Onze servers zijn aangesloten op het OVH netwerk met 10 Gbps ports. Het netwerk wordt van A tot Z verdubbeld zodat u altijd twee mogelijke pathways heeft, voor de toegang tot uw opslagruimte. Standaard: uitstekende prestaties, hoge beschikbaarheid en geen packet-loss.