Dedicated Cloud: het beste van drie werelden, gecombineerd in één!
Isolatie, prestaties, flexibiliteit, hoge beschikbaarheid zonder compromissen:

Dedicated Cloud is een uniek product op de wereldwijde markt en is het resultaat van meerdere jaren van onderzoek ontwikkeld in samenwerking met de grootste virtualisatie providers. Door gebruik te maken van OVH's know-how worden de beste functies van de drie infrastructuurtypes gecombineerd om u de nieuwste cloud generatie te bieden. Het is sterk gericht op professionals.


Datacenter

UW DATACENTERTotaal beheer


Gecontroleerde beveiliging


Maximale vrijheid


Dedicated netwerk


Dedicated Server

DEDICATED SERVERSMaximale I/O


Keuze van de hardware


Transparantie en isolatie


vCenter vSphere as a service


Cloud infrastructuur

CLOUDFlexibiliteit


Schaalbaarheid


Upgrade in 5 minuten


Pay as you go

Dedicated IaaS Cloud

DEDICATED CLOUD

De op maat gemaakte cloud, stap voor stap.
De gewenste Cloud: in uw bedrijf opzetten


Bestel IaaS

1. U bestelt uw «dedicated cloud» pack , en eventuele extra resources in het datacenter van uw keuze, in Frankrijk of in Canada.

Volgende stap
IaaS installatie

2. OVH biedt u 100% dedicated servers (hosts) en disk racks (dataopslag), geselecteerd op basis van uw criteria, in uw gekozen datacenter en automatisch met hoge beschikbaarheid geconfigureerd.

Virtualisatie implementatie

3. We zetten automatisch uw gebruikelijke virtualisatie solution (VMware, Microsoft, etc.) op beide servers, de prijs van de licenties is inbegrepen.

IaaS activering

4. Wij activeren uw 100% private netwerk en uw bandbreedte

IaaS Cloud toegang

5. U ontvangt dertig minuten later uw beveiligde toegang tot een van de standaard applicaties van de markt die u al gebruikt om de cloud te besturen.

vervangende hosts

6. Indien er een probleem optreedt, worden de hosts gehot-swapped binnen 15 minuten en de datastores worden verdubbeld, waardoor u onmiddellijk een SLA van 100% krijgt.


De gewenste Cloud: de opbouw van uw Cloud


IaaS configuratie

7. U kunt beginnen met het maken, wijzigen en importeren van uw virtual servers, het configureren van uw dedicated omgeving en het instellen van uw regels zonder installatietijd, net zoals in uw bedrijf.

IaaS Cloud evolutie

8. In een simpele klik kunt u nieuwe servers, disk racks of opties op elk moment toevoegen, zonder uit uw gebruikelijke applicatie uit te hoeven loggen. Ze zullen in minder dan 5 minuten worden geïmplementeerd (en het gebruik wordt per uur of per maand in rekening gebracht).

'Infrastructure as a Service'-uitbreiding

9. Uw virtualisatie applicatie zal automatisch naar deze nieuwe resources worden geïmplementeerd, zonder tussenkomst van uw kant.

Cloud IaaS uitbreiding

10. Dankzij de privénetwerkdienst, kunt u de servers in uw Dedicated Cloud met alle OVH diensten verbinden, ongeacht het datacenter waarin ze zijn gegroepeerd (dedicated servers, Big Data).


De gewenste Cloud: met zelfs meer mogelijkheden dan u eigenlijk nodig heeft


Het aanmaken van private netwerken

11. Met de Dedicated Cloud infrastructuren, kunt u maximaal 4.000 privé-netwerken tussen uw servers aanmaken, gedefinieerd volgens uw regels en tussen onze datacenters in uw beveiligde omgeving ingezet.

IaaS-verbinding

12. U kunt uw Dedicated Cloud met uw datacenter via OVH verbinden, dankzij Dedicated Connect.

OVH Academy

13. U kunt gratis onze trainingen bijwonen via de OVH Academy om uw vaardigheden geleidelijk te verbeteren.