Volledige overschakeling of geleidelijke overgang: 4 mogelijkheden voor het overgaan naar Dedicated Cloud

Casus 1 : u heeft virtual machines, instances en VPS in de public cloudMet Dedicated Cloud kunt u deze hergroeperen in uw 100% dedicated control panel. U kunt deze organiseren, de kosten optimaliseren, de SLA verhogen, en de beste strategieën opstellen voor een disaster recovery plan en een business continuity plan. Het is ideaal om een project mettertijd te stabiliseren en de groei te ondersteunen. Met toegang tot de virtualisatie-laag (VAAS), om geavanceerde strategieën vast te stellen. U zult niet langer slechts de 'root' zijn van uw machines, u zult de beheerder worden van uw virtual dedicated infrastructuur.

Heeft u VM's in de Public Cloud? Maak hier een schatting van uw Dedicated Cloud kosten .
Casus 2 : u heeft een gevirtualiseerde infrastructuur op dedicated serversDedicated Cloud zal de tijd voor upgrades, migratie en implementatie verkorten. Omdat OVH zorgt voor automatische implementatie en updates van virtualisatie servers en solutions, kunt u zich concentreren op uw virtual infrastructuur. Dankzij de onmiddellijke automatische vervanging van de servers, hoeft u niet langer complexe plannen te maken, om ervoor te zorgen dat nieuwe hardware altijd beschikbaar is. U importeert uw oude VM's naar de Dedicated Cloud en u heeft meer tijd om uw strategieën te optimaliseren.

U kunt doorgaan met een combinatie van Dedicated Servers en Dedicated Cloud (de 'hybrid' architectuur) met elkaar verbonden door OVH's private network (vRack).
Casus 3 : u heeft een fysieke infrastructuur op dedicated serversU kunt uw bedrijf migreren met behulp van de tools, die zijn ontwikkeld door de software publishers. Indien u heeft gekozen voor een Dedicated Cloud aangedreven door VMware, kunt u deze tool gratis gebruiken VMware Converter. Indien uw Dedicated Cloud gebruik maakt van Microsoft, kunt u gebruik maken van Virtual Machine Converter. De Dedicated Cloud zal u bevrijden van het beheer van dedicated servers en stelt u in staat om uw architectuur en het gebruik van resources te consolideren.

U kunt doorgaan met een combinatie van dedicated servers en Dedicated Cloud (hybride architectuur) door deze aan te sluiten door de OVH's private network (vRack).
Casus 4 U heeft al een interne cloud (private cloud) op uw serversU kunt alle of een deel van uw activiteit (data, servers) naar uw OVH Dedicated Cloud overdragen, zonder dat u uw technologie of architectuur verandert. U kunt de nieuwste versies van dezelfde solutions en licenties (VMware, vSphere) vinden, die u al in uw bedrijf heeft.

Indien u uw cloud update en upgrade, vermindert u de tijd die u besteedt aan het onderhoud. Het duurt maar 5 minuten om een ​​server toe te voegen aan uw virtual infrastructuur, in plaats van een halve dag.

Uw interne kosten zullen van CAPEX naar OPEX overgaan: u zult niet langer betalen voor licenties of netwerkhardware. U zult dit kunnen huren en het formaat kunnen wijzigen in realtime.

U zult in staat zijn om disaster recovery en business continuity plannen tussen uw datacenter en een of meerdere OVH datacenters te ontwikkelen.

Dankzij standaard technologieën, kunt u een Hybrid Cloud bouwen met gegarandeerde, vereenvoudigde portability en reversibility!