Cloud OS NetworkHost uw Microsoft cloud met het volste vertrouwen

OVH maakt deel uit van het Cloud OS Network van Microsoft. Dit programma selecteert wereldwijd hosts en service providers. Met OVH's deelname in het COSN programma, zijn de Dedicated Cloud gebruikers ervan verzekerd dat de HyperV solutions 'as a Service' (op basis van System Center Virtual Machine Manager) en Azure 'as a Service' zijn geïmplementeerd als onderdeel van een monitoringprogramma en voldoet aan de Microsoft normen.
De expertise van OVH voor bedrijven

OVH integreert niet alleen Dedicated Cloud in virtualisatie solutions van Microsoft, maar gaat verder en biedt een externe cloud aan, die voldoet aan zakelijke behoeften.

De infrastructuur is gebouwd op een in-house glasvezelnetwerk met een capaciteit van 3 Tbps en 33 peering points, dus Dedicated Cloud klanten weten dat ze kunnen rekenen op deze architectuur, die kan worden opgevoerd, zodra hier behoefte aan ontstaat. Alle elementen, die deel uitmaken van de dedicated cloud infrastructuur van elke gebruiker, zijn met elkaar verbonden in een private VLAN, en zijn volledig geïsoleerd van het externe netwerk. Klanten kunnen dus gerust zijn dat hun Dedicated Cloud prestaties zijn gegarandeerd.

En natuurlijk worden alle nodige resources voor de ontwikkeling van de Dedicated Cloud infrastructuur van een bedrijf 'on demand' geleverd: storage, hosts, netwerk, IP-adressen en licenties zijn beschikbaar binnen 5 minuten.