Het OVH netwerkGegarandeerde bandbreedte

OVH garandeert een bandbreedtecapaciteit van 40 Gbps. We hebben hiervoor een groot netwerk- infrastructuur opgezet, die ons in staat stelt om de wachttijd in uw Dedicated Cloud tot een minimum te houden!

Alles wordt verdubbeld

Het werd gepland op hardware niveau om elk probleem te overwinnen. De servers hebben twee verschillende stroomvoedingen, aangesloten op twee afzonderlijke omvormers. Ze zijn aangesloten op twee netwerkverbindingen via twee verschillende schakelaars. Het netwerk dat de servers verbindt, is ook verdubbeld. Storing op een van deze stukken hardware, zal geen invloed hebben op de functionering van uw infrastructuur!
Unieke VLAN

De servers en opslagruimtes van uw Dedicated Cloud zijn uitsluitend gereserveerd voor uw gebruik. De onderlinge communicatie van dit pack wordt uitgevoerd binnen een eigen VLAN, dus ze kunnen niet van buitenaf worden gezien en uw gegevens zijn altijd volkomen veilig!
VPN SSL

U gebruikt een VPN (Virtual Private Network) om uw infrastructuur te beheren. Het werkt via een ingangspunt in uw klant-interface. Dit netwerk is volledig beveiligd met SSL. Toegang tot uw vCenter is veilig, gemakkelijk en voldoet aan de verschillende vereisten in de levenscyclus van een project. Het is aan u om uw beveiligingsbeleid te kiezen - geopend (ontwikkeling), geblokkeerd (productie) of dynamisch (formule).
IP-aanbod op aanvraag

Op elk moment kunt u vooraf geconfigureerde IP's (ook wel bekend als RIPE-blokken) verkrijgen. U kunt deze met één klik in de Web Control Panel bestellen. U ontvangt dan een lijst van alle IP's die kunnen worden toegewezen, in minder dan een minuut. En deze zijn direct beschikbaar op het internet! Deze adressen zijn niet het eigendom van OVH, maar zijn helemaal van u!