Bescherming tegen DDoS-aanvallenOVH, bekend om zijn expertise inzake web solutions, biedt u een solide en hoog beschikbare infrastructuur voor uw hosting. Het enige waar u zich druk over hoeft te maken, is het uploaden van uw bestanden en uw site online zetten!

Met zijn exclusieve Anti-DDoS solution, zorgt OVH ervoor dat uw hosting te allen tijde bereikbaar is, zelfs in geval van een aanval!

Deze protectie is noodzakelijk omdat, zoals scherp opgemerkt door Octave Klaba, "het niet de vraag is of u Anti-DDoS protectie nodig heeft, maar wanneer u voor het eerst slachtoffer zult worden van een DDoS-aanval."DDoS, wat is dat?

Een DDoS-aanval probeert uw site onbeschikbaar te maken, de bandbreedte van de server te overbelasten of de resources worden zo gebruikt dat deze uitgeput raken. In de meeste gevallen gaat het om de meest ernstige aanvallen op niveau 7. Hierbij wordt een grote hoeveelheid PHP- aanvragen uitgevoerd, in een poging het systeem te overbelasten.Tegenwoordig is er een groter risico om aangevallen te worden en zijn de alerts vermenigvuldigd. Dit komt omdat computer tools voor iedereen toegankelijk zijn geworden. En behalve een toename van het aantal aanvalspogingen, is er ook een toename in bruto last, wat betekent dat aanvallen zelfs de zwaarste infrastructuren kunnen beschadigen.Beveiliging, made by OVH

Het waarborgen van de veiligheid en duurzaamheid van de online applicaties van haar klanten is voor OVH altijd een prioriteit geweest. In de loop der tijd is ervaring opgedaan om op dergelijke problemen te anticiperen, te beheren en af te weren. Hierdoor konden intelligente en sterke tools worden ontwikkeld voor de Dedicated Servers en Cloud producten, die massale aanvallen kunnen afslaan.Deze tools werden aangepast en toegepast op andere producten, waaronder webhosting producten, die niet eerder zo'n geavanceerde protectie hadden. Voorheen, moesten websites die te veel verzoeken ontvingen, worden afgesloten om schade te voorkomen aan de gehele dienst en andere klanten.

Om aanvallen te bestrijden, heeft OVH standaard een mitigatie solution geïntegreerd, gebaseerd op VAC-technologie. Dit is een exclusieve combinatie van technieken, die uw dataverkeer zeer snel en in realtime analyseert. Deze technieken ontdekken en onderscheppen automatisch aanvallen, maar laten ook legitieme verzoeken passeren. Bovendien, presteert de load sharing beter, omdat de introductie van PHP-FPM de reactietijd van de servers heeft verbeterd. Er is dus niet langer een risico dat de dienst verzadigd raakt.

Indien u meer informatie wil, vindt u hier de complete Anti-DDoS protectie presentatie.