Uw Dedicated Cloud met Azure Pack beheren

NIEUW: met de hypervisor van Azure kunnen de Windows licenties aangeboden worden voor uw VM's!
OVH en Microsoft bieden u de Microsoft Azure oplossing aan die vooraf is geïnstalleerd op de Dedicated Cloud en automatisch is uitgebreid naar alle servers en racks uw pack.

Uw datacenter


Uw dedicated hosted infrastructure

Met Dedicated Cloud Azure as a Service, gaat u bij de abstractie van de fysieke resources een stap verder. U heeft uw eigen dedicated infrastructuur, een Virtual Machine Manager (virtualisatie solution van Microsoft), en een Dedicated Azure pack (client voor het beheren van virtual machines). Zelfs het netwerk is dedicated (gewijd) aan u!

U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve taken, updates en onderhoud hiervan: Azure Pack zal het van u overnemen. U beschikt altijd over een aantal CPU en RAM resources in uw infrastructuur, die u kunt aanpassen, wanneer u maar wilt.

Een all inclusive pack

OVH biedt u starter packs, die elk bevatten:

  • Microsoft Azure Pack licenties
  • Twee servers (hosts)
  • Twee racks (datastores) 
  • 100% SLA garantie
  • Private netwerk
  • Windows licenties aanbiedingen voor uw VM.Alles is inbegrepen in deze packs, en in enkele minuten kunt u uw Dedicated Cloud en virtual machines gaan creëren.
Details van de Azure functies
Uw Dedicated Cloud Azure Pack garandeert u dat u wordt gehost op een platform dat de beperkingen van de Microsoft Publisher respecteert. Het Dedicated Cloud Platform aangedreven door Microsoft is ook onderdeel van het Cloud OS Network. Met OVH heeft u ook toegang tot alle Azure functies.Rechtstreeks door Azure beheerde functies

High Availability

High Availability (HA) biedt u bescherming tegen hardware storingen en defecten van besturingssystemen. Deze dienst controleert constant uw virtual machines. Als een ervan niet meer toegankelijk is, start High Availability het automatisch opnieuw op een andere server in uw Dedicated Cloud. In een paar minuten, zonder enige menselijke tussenkomst, is uw VM weer beschikbaar.

Performance resource optimisation

Deze functie maakt het mogelijk om de last van de virtual machines, tussen de verschillende hosts die de infrastructuur vormen, te verdelen. Als een virtual machine meer resources verbruikt, dan verplaatst de 'resource optimisation' de resources naar een minder belaste server om de prestaties van de server te behouden.
NVGRE netwerken

Met Azure Pack kunt u verschillende netwerksegmenten aanmaken, om zo virtual machines van elkaar en ook van het internet te isoleren.

Beheer van NAT-regels

Configureer uw redirection regels tussen publieke en private IP-adressen, zodat alleen de voor uw bedrijf benodigde IP-adressen contact met het internet hebben.
Gebruikersfuncties

Virtual machines importeren

Met OVH kunt u uw virtual machines (VHDX bestanden) rechtstreeks importeren vanuit het ftps protocol, en eenvoudig een bestaande infrastructuur migreren naar de Dedicated Cloud Azure Pack.

Volledig web-based gebruikersinterface

Met de Dedicated Cloud Azure as a Service, heeft u toegang tot een webinterface om uw infrastructuur volledig te beheren, uw virtual machines aan te maken, de netwerken te configureren en uw resources te beheren.