Beheer uw Dedicated Cloud met Hyper-V

NIEUW: met de hypervisor van Azure kunnen de Windows licenties aangeboden worden voor uw VM's!
OVH en Microsoft bieden u de Hyper-V-oplossing aan die vooraf is geïnstalleerd op de Dedicated Cloud. Dit wordt ook automatisch toegepast op alle servers en racks uw pack.
OVH verzorgt de automatische implementatie, de updates en de optimale configuratie. Zo kunt u zich concentreren op het gebruik van virtualisatie-oplossing.
U begint met de virtualisatie «as a service» met dit unieke aanbod.

Uw datacenter


Uw dedicated hosted infrastructure

Met de Dedicated Cloud HyperV as a Service, beschikt u over uw eigen dedicated infrastructuur, een Virtual Machine Manager (Microsoft virtualisatie solution) en een System Center Virtual Machine Manager Console (SCVMM: Client voor het beheren van virtual machines). Ook het netwerk is dedicated aan u!

In de SCVMM-interface kunt u zien: host servers, datastores geleverd door OVH en VM's die u heeft gemaakt.

Een all inclusive pack

OVH biedt u starter packs, die elk bevatten:

  • Microsoft Hyper-V licenties
  • Twee servers (hosts)
  • Twee racks (datastores) 
  • 100% SLA garantie
  • Private netwerk
  • Windows licenties aanbiedingen voor uw VM.Alles is inbegrepen in deze packs, en in enkele minuten kunt u uw Dedicated Cloud en virtual machines gaan creëren.
Details van de Hyper-V functies
Uw Dedicated Cloud Hyper-V wordt gegarandeerd gehost op een platform dat de beperkingen van de Microsoft uitgever respecteert. Het Dedicated Cloud platform van Microsoft is ook onderdeel van Cloud OS Netwerk programmaMet OVH heeft u ook toegang tot alle Hyper-V functies.High Availability

High Availability (HA) biedt u bescherming tegen hardware storingen en defecten van besturingssystemen. Deze dienst controleert constant uw virtual machines. Als een ervan niet meer toegankelijk is, start High Availability het automatisch opnieuw op een andere server in uw Dedicated Cloud. In een paar minuten, zonder enige menselijke tussenkomst, is uw VM weer beschikbaar.

Live Migration

Met een klik op Live Migration, kunt u uw virtuele machines verplaatsen gedurende de bedrijfsvoering, van de ene host naar de andere. Er is geen onderbreking van de dienst: het werkgeheugen en de uitvoeringsstatus van uw VM's worden direct doorgestuurd. Daarnaast is het netwerk ook gevirtualiseerd, de VM's behouden hun netwerkverbindingen en identiteit. Bijvoorbeeld: gepland onderhoud van een server heeft geen invloed op de eindgebruiker.
Migratie storage

Verplaats de disks van uw virtuele machines van de ene datastore naar de andere, zonder onderbreking van de dienst. Met Storage migration, kunt u ervoor kiezen om de gegevens van uw VM te migreren van de ene fysieke disk naar de andere, wanneer dat nodig is.

Performance resource optimisation

Deze functie maakt het mogelijk om de last van de virtual machines, tussen de verschillende hosts die de infrastructuur vormen, te verdelen. Als een virtual machine meer resources verbruikt, dan verplaatst de 'resource optimisation' de resources naar een minder belaste server om de prestaties van de server te behouden.
System Center Operation Manager*

Dankzij de System Center Operation Manager, beschikt u over een tool voor het monitoren van uw infrastructuur. Toezicht houden en het monitoren van de prestaties van uw virtuele machines en Windows-systemen.

IO load balancing storage

Stel uw voorkeuren en verschillende regels in om de kwaliteit van de I/O van uw virtuele machines te beheren. U kunt ook zorgen voor een toegangshiërarchie tot de gedeelde opslag.
QoS storage

Met QoS Storage kunt u de kwaliteit van de I/O storage dienst van de virtuele machines controleren. Identificeer knelpunten op uw dataopslag om de last efficiënter te verdelen en betere prestaties te krijgen.
*: Deze functie is binnenkort beschikbaar op de Dedicated Cloud