Beheer uw Dedicated Cloud met vCloud

OVH en VMware bieden u de voorgeïnstalleerde vCloud licentie op de dedicated cloud en automatisch geïmplementeerd op alle servers en racks van uw pack.
OVH beheert de automatische implementatie, updates en optimale configuratie, zodat u zich kunt concentreren op het gebruik van uw virtualisatie solution.
U begint met de virtualisatie «as a service» met dit unieke aanbod.

Uw datacenter


Uw dedicated hosted infrastructuur

Met de Dedicated Cloud vCloud, neemt u een stap verder in de wereld van de cloud en de abstractie van de fysieke resources. U beschikt over uw eigen dedicated infrastructuur, een vCenter (VMware virtualisatie solution) en een dedicated vCloud Director (een 'client' waarmee u uw virtual machines kunt beheren). Ook het netwerk is dedicated aan u!

U bevrijdt uzelf van het beheer, updates en onderhoud van resources: vCloud zal het allemaal voor u verzorgen.

U beschikt over constante CPU-en RAM-hoeveelheden in uw infrastructuur en u kunt deze aanpassen, zodra dit nodig is.
Een all inclusive pack

OVH biedt u starter packs, die elk bevatten:

  • VMware vCloud licenties
  • Twee servers (hosts)
  • Twee racks (datastores) 
  • De 100% SLA garantie
  • Private netwerkAlles is inbegrepen in deze packs, en in enkele minuten kunt u uw Dedicated Cloud en virtual machines gaan creëren.
Details van de vCloud functies
Uw Dedicated Cloud vCloud wordt gegarandeerd gehost op een platform dat de wettelijke beperkingen van de VMware software publisher respecteert. Het Dedicated Cloud platform van VMware is ook gecertificeerd vCloud DatacenterDe hoogste certificering geleverd door de software publisher voor service providers.
OVH geeft u ook toegang tot alle VMware vCloud functies met de Enterprise + licentie.Functies rechtstreeks beheerd via de vCloud

VMWare High Availability

High Availability (HA) biedt bescherming tegen hardware-storingen en inefficiëntie van besturingssystemen. Deze dienst controleert constant uw virtual machines. Als één van deze onbeschikbaar wordt, herstart de High Availability automatisch op een andere server van uw Dedicated Cloud. In een paar minuten, zonder enige menselijke tussenkomst, is uw VM weer beschikbaar.

VMWare DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimaliseert uw Dedicated Cloud infrastructuur, zonder enige tussenkomst van uw kant. Welke activiteitspieken u ook zult krijgen, deze functie zal de belasting van uw VM's over verschillende servers verspreiden. Dus u kunt uw productie blijven plaatsen, terwijl de cluster kosten laag blijven.
VMware vShield Edge*

Met de vShield Edge functie kunt u virtual machines (VM's) isoleren, in "porthyperFeatureGroups." Hierbinnen kunnen de VM's met elkaar communiceren. Maar zij hebben geen mogelijkheid om te communiceren met de rest van het netwerk.

VMware vNetwork Distributed Switch*

Centraliseer de provisioning, het beheer en de monitoring van uw virtual machines, met behulp van een rehyperFeatureGroupement netwerk per cluster. Met vNetwork Distributed Switch kunt u Quality of Service (QoS) aanbrengen op verschillende netwerkfuncties van VMware, door het toewijzen van een maximale bandbreedte.
VMWare Hot Add

Met Hot Add, hoeven uw projecten niet meer in de wachtrij te staan! Met deze functie kunt u direct de processor resources en het geheugen verhogen van uw VM. De operatie wordt "hot" uitgevoerd zonder verstoring of onderbreking van de dienst. En het is totaal niet ingewikkeld: u hoeft alleen maar de cursor te gebruiken!
Gebruikersfuncties

VMWare Thin Provisionning

Thin Provisioning vermindert uw opslagbehoeften door middel van de dynamische toewijzing van schijfruimte. Uw VM's hebben de juiste hoeveelheid schijfruimte, zonder afbreuk te doen aan hun prestaties. De aan te schaffen opslag wordt kleiner, zodat investerings- en operationele kosten lager worden.

Het creëren van VM's via de marketplace of een OVF

Comprimeer en deel uw VM's op de marketplace van VMware. Op dit uitwisselingsplatform, vindt men honderden vooraf geconfigureerde VM's, klaar om te worden gebruikt. De .ovf bestanden zijn direct bruikbaar, voor een eenvoudiger implementatie.
*: Deze functie is binnenkort beschikbaar op de Dedicated Cloud