Beheer uw dedicated Cloud met de VMWare vSphere

Uw datacenter


Uw hosted dedicated infrastructuur

Met de Dedicated Cloud vSphere as a Service, beschikt u over uw eigen dedicated infrastructuur, een vCenter (VMware virtualisatie solution) en een vSphere (client voor het beheren van dedicated virtual machines). Ook het netwerk is dedicated aan u!

In de vSphere-interface, heeft u de zichtbaarheid van hosts, dataopslag door OVH en VM's die u heeft gemaakt.

Een all inclusive pack

OVH biedt u starter packs, die elk bevatten:

  • VMware vSphere licenties
  • Twee servers (hosts)
  • Twee racks (datastores)
  • De 100% SLA garantie
  • Private netwerkAlles is inbegrepen in deze packs, en in enkele minuten kunt u uw Dedicated Cloud en virtual machines gaan creëren.
Details van de vSphere functies
Uw Dedicated Cloud vSphere wordt gegarandeerd gehost op een platform dat de beperkingen van de VMware editor respecteert. Het Dedicated Cloud platform van VMware is ook gecertificeerd vCloud DatacenterDe hoogste certificering geleverd door de software publisher voor service providers.
OVH geeft u toegang tot alle VMware vSphere functies, dankzij de Enterprise + licentie.VMWare High Availability

High Availability (HA) biedt bescherming tegen hardware-storingen en inefficiëntie van besturingssystemen. Deze dienst controleert constant uw virtual machines. Als één van deze onbeschikbaar wordt, herstart de High Availability automatisch op een andere server van uw Dedicated Cloud. In een paar minuten, zonder enige menselijke tussenkomst, is uw VM weer beschikbaar.

VMWare Vmotion

In één klik kunt u met VMotion uw virtual machines verplaatsen, gedurende de uitvoering, van de ene host naar de andere. Er is geen onderbreking van de dienst: het werkgeheugen en de uitvoeringsstatus van uw VM's worden direct doorgestuurd. Daarnaast is het netwerk ook gevirtualiseerd, de VM's behouden hun netwerkverbindingen en identiteit. Gepland onderhoud van een server heeft bijvoorbeeld geen invloed op de eindgebruiker.
VMWare DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimaliseert uw Dedicated Cloud infrastructuur, zonder enige tussenkomst van uw kant. Welke activiteitspieken u ook zult krijgen, deze functie zal de belasting van uw VM's over verschillende servers verspreiden. Dus u kunt uw productie blijven plaatsen, terwijl de cluster kosten laag blijven.

VMware vNetwork Distributed Switch*

Centraliseer implementatie, beheer en monitoring van uw virtual machines, door een netwerkcluster combinatie te gebruiken. De vNetwork Distributed Switch verzekert een kwaliteit van service (QoS) op verschillende VMware netwerken door hen een maximale bandbreedte toe te kennen.
VMWare Storage vMotion

Verplaats bestanden van het hard disk-bestand van uw virtuale machines van de ene naar de andere opslag zonder enige onderbreking. VMotion storage verzekert de integriteit van deze transacties. In het geval van een gepland onderhoud van de opslag, blijft de dienst nog steeds beschikbaar. Deze functie is ook erg handig als u nieuwe filters krijgt en verder wilt gaan met migratie.

VMWare Hot Add

Met Hot Add, hoeven uw projecten niet meer in de wachtrij te staan! Met deze functie kunt u direct de processor resources en het geheugen verhogen van uw VM. De operatie wordt "hot" uitgevoerd zonder verstoring of onderbreking van de dienst. En het is totaal niet ingewikkeld: u hoeft alleen maar de cursor te gebruiken!
VMWare Update Manager

Met de Update Manager wordt het updaten van al uw hosts een eitje! Deze taken worden dan volledig geautomatiseerd. En met een dashboard kunt u de status van de patches in uw gehele Dedicated Cloud bekijken. Deze procedure vereenvoudigt het beheer van updates, terwijl het uw infrastructuur beschermt tegen bugs en beveiligingsproblemen.

VMWare API vStorage

Bescherm op een eenvoudige manier uw Dedicated Cloud, dankzij de vStorage API. Met deze API's kunt u een backup van alle virtual machines in uw infrastructuur maken, vanuit een gecentraliseerde backup of VM. Het is niet langer nodig om backup-agenten in elke virtual machine of elke host te beheren
VMWare Thin Provisionning

Thin Provisioning vermindert uw opslagbehoeften door middel van de dynamische toewijzing van schijfruimte. Uw VM's hebben de juiste hoeveelheid schijfruimte, zonder afbreuk te doen aan hun prestaties. De aan te schaffen opslag wordt kleiner, zodat investerings- en operationele kosten lager worden.

Het creëren van VM's via de marketplace of een OVF

Comprimeer en deel uw VM's op de marketplace van VMware. Op dit uitwisselingsplatform, vindt men honderden vooraf geconfigureerde VM's, klaar om te worden gebruikt. De .ovf bestanden zijn direct bruikbaar, voor een eenvoudiger implementatie.
VMware Data Protection*

Met Data Protection, kunt u eenvoudig uw backups van VM beheren. OVH levert u de ISO Data Protection solution, u hoeft het niet meer te installeren en u kunt zich laten gidsen door de interface.

VMware Storage I/O Control

Met Storage I/O Control kunt u verschillende regels en voorkeuren bepalen om de kwaliteit van de I/O van uw virtual machines te beheren. U kunt ook zorgen voor een toegangshiërarchie tot de gedeelde opslag.
VMware network I/O Control

Met Network I/O Control, bepaalt u uw regels en strategieën voor elke virtual machine en strategische applicaties, zodat deze altijd beschikbaar zijn. Zodra congestie wordt gedetecteerd, deelt de functie automatisch resources toe met hoge prioriteit.
*: Deze functie is binnenkort beschikbaar op de Dedicated Cloud