vCloud DatacenterGa met vol vertrouwen naar de hybrid cloud

Omdat ze kunnen worden geconfronteerd met verzadigde interne datacenters, moeten bedrijven vandaag de dag overwegen om te verhuizen naar een hybrid cloud. Dankzij de VCloud Datacenter diensten, kunnen professionals hun interne cloud met een externe cloud verbinden, zonder zorgen over eventuele compatibiliteitsproblemen of de interoperabiliteit van de applicaties.

Inderdaad, het vCloud Datacenter certificaat geleverd door VMware, garandeert aan OVH klanten, de architectuur en technologie die ten grondslag liggen aan de Dedicated Cloud en zijn volledig in overeenstemming met de opgelegde normen van de marktleider in virtualisatie. "Deze certificering is een erkenning van onze expertise in VMware-technologieën en kan de diensten van OVH bevorderen," aldus Miroslaw Klaba, verantwoordelijk voor R&D bij de host.
De expertise van OVH voor bedrijven

OVH vindt het niet genoeg om aan de vCloud Datacenter criteria van VMware te voldoen, en gaat een stapje verder om een externe cloud aan te bieden die aan de eisen van het bedrijfsleven voldoet.

De infrastructuur is gebouwd op een in-house glasvezelnetwerk met een capaciteit van 3 Tbps en 33 peering points, dus Dedicated Cloud klanten weten dat ze kunnen rekenen op deze architectuur, die kan worden opgevoerd, zodra hier behoefte aan ontstaat. Alle elementen, die deel uitmaken van de dedicated cloud infrastructuur van elke gebruiker, zijn met elkaar verbonden in een private VLAN, en zijn volledig geïsoleerd van het externe netwerk. Klanten kunnen dus gerust zijn dat hun Dedicated Cloud prestaties zijn gegarandeerd.

En natuurlijk worden alle nodige resources voor de ontwikkeling van de Dedicated Cloud infrastructuur van een bedrijf 'on demand' geleverd: storage, hosts, netwerk, IP-adressen en licenties zijn beschikbaar binnen 5 minuten.