Dedicated servers

Kies de beste infrastructuur voor uw zakelijke applicaties

Kies de beste infrastructuur voor uw zakelijke applicaties

Bij OVH heeft u de garantie van de expertise van de bare metal-wereld. Al onze servers beschikken over de allernieuwste componenten. Elke machine is door ons ontworpen en samengesteld en kan in een recordtijd van 120 seconden geleverd worden.

We bieden verschillende reeksen krachtige dedicated servers die geschikt zijn voor de strengste eisen van een bedrijf.

Host uw website, rol uw „highly resilient“ infrastructuur uit of pas uw machine met een paar kliks aan uw projecten aan.

Door uw gegevens op onze beveiligde infrastructuur op te slaan profiteert u van de onmisbare garantie van een uitermate beschikbare server voor uw meest kritische gebruikstoepassingen.

Onze dedicated servers reeks

Start met uw eerste server

Rise Dedicated Servers

De dedicated servers van de Rise reeks zijn de betaalbaarste bare-metal servers van OVH en zijn gebaseerd op een bewezen Intel Xeon platform.

Vanaf
€ 52,24 excl. btw/maand

De dedicated servers van de Rise reeks zijn de betaalbaarste bare-metal servers van OVH en zijn gebaseerd op een bewezen Intel Xeon platform.

Advance servers

Advance servers

De Advance reeks is ontwikkeld voor kleine bedrijven die willen investeren in polyvalente servers die zich aanpassen aan hun zakelijke eisen.

Vanaf
€ 71,24 excl. btw/maand

De Advance reeks is ontwikkeld voor kleine bedrijven die willen investeren in polyvalente servers die zich aanpassen aan hun zakelijke eisen.

Infrastructure dedicated servers - OVH

Infrastructure Dedicated Servers

De Infrastructure reeks maakt gebruik van het OVH privénetwerk (vRack) en krachtige processors, wat het mogelijk maakt infrastructuren in een complexe omgeving te implementeren.

Vanaf
€ 94,99 excl. btw/maand

De Infrastructure reeks maakt gebruik van het OVH privénetwerk (vRack) en krachtige processors, wat het mogelijk maakt infrastructuren in een complexe omgeving te implementeren.

Serveurs dédiés Storage

Storage servers

Servers voor archivering, back-up of gedistribueerde opslag.

Vanaf
€ 75,99 excl. btw/maand

Servers voor archivering, back-up of gedistribueerde opslag.

Serveurs Dédiés Haut de Gamme

High-End (HG) Dedicated servers

De krachtigste en volledig personaliseerbare configuraties, speciaal ontworpen voor cruciale of resource-intensieve omgevingen.

Vanaf
€ 220,99 excl. btw/maand

De krachtigste en volledig personaliseerbare configuraties, speciaal ontworpen voor cruciale of resource-intensieve omgevingen.

Game

Game Dedicated servers

Krachtige gameservers, beschermd tegen DDoS-aanvallen door een exclusief OVHcloud-systeem.

Vanaf
€ 84,99 excl. btw/maand

Krachtige gameservers, beschermd tegen DDoS-aanvallen door een exclusief OVHcloud-systeem.

Wat is er anders en beter aan de OVH servers?

Prestaties

Door te kiezen voor een dedicated server bent u er zeker van dat u beschikt over alle resources voor maximale prestaties. Onze machines worden door onze eigen teams ontwikkeld, samengesteld en onderhouden om u configuraties aan te bieden die optimaal zijn voor uw toepassingen.

Beschikbaarheid

Rol uw servers in minder dan 120 seconden uit in onze 28 datacenters over de hele wereld. Profiteer ook van een highly-resilient, beveiligd netwerk dat de continuïteit van dienstverlening richting uw klanten veiligstelt.

Uitbreidbaarheid

Door een infrastructuur te creëren die samengesteld is uit OVH dedicated servers bouwt u een betrouwbare technische basis voor uw zakelijke applicaties. De uitbreidbaarheid van uw infrastructuur kan nog verder gevoerd worden door uw machines te verbinden met andere OVH diensten, zoals Private Cloud en Public Cloud.

Duurzaamheid

Door uw servers bij OVH te hosten profiteert u van innovatieve en unieke oplossingen in onze gehele infrastructuur, zoals watercooling voor een beter energetisch rendement en de door onze experts ontwikkelde anti-DDoS oplossing. We anticiperen voortdurend op uw toekomstige behoeften.

Inclusief bij uw dedicated server

Bandbreedte en onbeperkt dataverkeer

Elke OVH dedicated server heeft een minimale publieke bandbreedte van 500 Mbit/s en een burst die beschikbaar is om plotselinge verkeerspieken te absorberen. Binnenkomend en uitgaand dataverkeer is onbeperkt en gratis (met uitzondering van onze datacenters in Asia-Pacific). U kunt zich ook abonneren op een optie om de capaciteit van uw bandbreedte te verhogen.

Distributies

Talrijke distributies zijn als automatische installatie beschikbaar vanuit uw Control Panel. Hieronder vallen bijvoorbeeld verschillende besturingssystemen (Windows Server, Debian, Ubuntu en CentOS), managementinterfaces als Web Plesk en cPanel, maar ook Microsoft SQL Server voor databases. Tevens kunt u beschikken over virtualisatieoplossingen als VMWare, CoreOS en Windows Hyper-V.

Back-upruimte - 500 GB

Elke dedicated server heeft een gratis opslagruimte van 500 GB beschikbaar voor back-ups. Deze ruimte, die volledig gescheiden is van de server, maakt opslag van uw gegevens en configuratiebestanden mogelijk. De opslagcapaciteit kan indien nodig uitgebreid worden.

DDoS bescherming

Om een maximale beveiliging van uw infrastructuren te waarborgen is een Anti-DDoS systeem bij alle OVH dedicated servers inbegrepen. Dit verzekert de continuïteit van de service van uw applicaties in het geval van een aanval.

Hulp en support

Door uw servers bij OVHcloud te huren beschikt u over technische support per telefoon en e-mail. U kunt ook via chat contact opnemen met onze medewerkers. Bovendien kunt u bij installatie en beheer van uw diensten gebruik maken van een groot aantal documenten en een online hulpcentrum.

Meer informatie over de dedicated hosting van OVH

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server, of computer-server, is een server waar alle fysieke resources van de machine beschikbaar zijn. In tegenstelling tot een virtuele server waar een deel van de resources gebruikt wordt om de virtualisatie-technologie te laten functioneren, stelt een dedicated server u in staat alle beschikbare werkgeheugen, opslag en rekenkracht van de machine te gebruiken. In het kader van cloud computing gebruikt men ook het begrip „bare metal“ om dit type oplossing te beschrijven, waarbij de nadruk wordt gelegd op de fysieke beschikbaarheid van de machine-resources in tegenstelling tot de klassieke oplossingen gebaseerd op virtuele instances.

Welke dedicated server is geschikt voor u?

De voor onze dedicated hosting-oplossing gebruikte configuraties zijn ontworpen om geschikte oplossingen te bieden voor eisen van professionals. Afhankelijk van uw gebruik kan een configuratie met meer werkgeheugen, een grotere opslagcapaciteit of een processor met een grotere rekenkracht nodig zijn. Bovendien onderscheiden de verschillende reeksen dedicated servers bij OVH zich door hun bandbreedte en de bijbehorende services. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een speciaal op gaming gerichte Anti-DDoS service, een privé-netwerk (vRack) tot 10 Gbit/s om uw dedicated server met uw infrastructuur te verbinden of RAID hardware. Kies de dedicated hosting die aan uw eisen voldoet.

Cloud, shared hosting of dedicated server?

Twee hoofdelementen onderscheiden een dedicated server van een cloud instance. Als eerste zijn er de rauwe prestaties van uw machine: op een dedicated server is geen enkele virtualisatielaag geïnstalleerd die resources verbruikt, hetgeen garandeert dat deze maximaal beschikbaar zijn. Het tweede betreft het beheersniveau van de server. Bij een dedicated server zit u aan het stuur, vanaf de configuratie van uw machine, de beveiliging tot aan de gehoste gegevens. Daarmee biedt hij u de mogelijkheid tot een geavanceerdere installatie die onmisbaar is om bijvoorbeeld bepaalde zakelijke toepassingen te gebruiken. Deze volledige vrijheid in uw gebruik is het belangrijkste pluspunt van deze dedicated oplossing. Als u zich echter niet bezig wenst te houden met technische eisen en u alleen op uw project wilt concentreren, dan is een Public Cloud instance het geschiktst. Een simpele website nodig? Denk dan aan shared hosting: dit levert u hosting tegen een lage prijs en met een configuratie die geheel door OVH wordt verzorgd.

Waar heeft u een dedicated server voor nodig?

Er zijn veel mogelijke gebruikstoepassingen van een dedicated server: big data, machine learning, hosting van websites en -applicaties, opslag en back-up, virtualisatie van infrastructuren, server-cluster, zakelijke applicaties (CRM, ERP) of hosting van online-games. Daarom bieden we u een scala aan dedicated server reeksen die elk aan specifieke eisen tegemoetkomen. Onze commerciële en technische teams begeleiden u bij uw project en kunnen u helpen de juiste server te kiezen.