OVH dedicated servers

Gegarandeerde high performance voor uw applicaties

           Verlaagde prijs

Voor SP-32, HOST-32L en Game Dedicated Servers

Verkrijg deze modellen tegen de beste prijs dankzij de optimalisatie van onze productiekosten!

Onze serverreeksen

Hosting

Toegankelijke en multifunctionele configuraties voor het hosten van uw e-commerce en andere websites.

Xeon-D processors met tot 8 cores.

Ontdek de reeks

Vanaf:
54,99 excl. btw (€66,54 incl. btw)

Infrastructure

Inclusief vRack privénetwerk en krachtige processoren voor de bouw van n-tier infrastructuren.

Tussen 16 GB en 512 GB RAM.

Ontdek de reeks

Vanaf:
44,99 excl. btw (€54,44 incl. btw)

Enterprise

Servers die uw webapplicaties hosten of uw virtuele omgevingen consolideren.

4 tot 28 core processors per server.

Ontdek de reeks

Vanaf:
49,99 excl. btw (€60,49 incl. btw)

Opslagruimte

Servers voor archivering, backup, of gedistribueerde opslag.

vRack privénetwerk, tot 216 TB diskruimte.

Ontdek de reeks

Vanaf:
79,99 excl. btw (€96,79 incl. btw)

Premium Customisable HG Servers

De meest krachtige en volledig te personaliseren configuraties, speciaal ontworpen voor kritische of resource-intensieve omgevingen.

Tot 36 cores per CPU en 1 TB RAM.

Ontdek de reeks

Vanaf:
86,99 excl. btw (€105,26 incl. btw)

Game

Inclusief krachtige Game anti-DDoS voor veilige hosting van uw online games.

Tot 5 GHz in Turbo modus

Ontdek de reeks

Vanaf:
54,99 excl. btw (€66,54 incl. btw)

De nieuwste servers

Intel  Xeon D-1520
4c/8t - 2.2GHz /2.6GHz
32GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
500 Mbps  bandbreedte
vRack: 100 Mbps
Vanaf:
59,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon E3-1270v6
4c/8t - 3.8GHz /4.2GHz
32GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 100 Mbps
Vanaf:
69,99
/maand excl. btw
Verlaagde prijs
Intel  i7-7700K
4c/8t - 4.2GHz /4.5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
99,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon D-1521
4c/8t - 2.4GHz /2.7GHz
16GB DDR4 ECC 2133MHz
SoftRaid 6x8TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 1 Gbps
Vanaf:
145,99
/maand excl. btw

Wat is er anders en beter aan de OVH servers?

Prestaties

Door een sterke samenwerking met toonaangevende leveranciers kan OVH de nieuwste hardware- en netwerktechnologie inzetten. Ons doel: we bieden u de beste prestaties, nu en in de toekomst!

Anti-DDoS:

Al onze dedicated servers worden beschermd door een Anti-DDoS-oplossing, ontwikkeld door OVH. Deze technologie zorgt voor voortdurende DDoS-aanvalvermindering en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid van uw diensten. Anti-DDoS is inbegrepen op al onze servers.

Onbeperkt dataverkeer

Profiteer van gegarandeerde bandbreedte dankzij ons wereldwijde optische netwerk met een totale capaciteit van 17 Tbps. Met Burst kunt u zelfs de meest veeleisende piekbelastingen opnemen zonder enige beperking aan de upload-/downloadsnelheid van uw datafeeds.

Levering binnen 120 seconden

Wij hebben onze interne processen geoptimaliseerd om de levertijden te behalen. Onze meest populaire servers kunnen binnen 120 seconden worden toegewezen!

Inbegrepen bij uw dedicated server

Extra IP adressen

U kunt maximaal 256 IP Failover-adressen (/26) aan uw server toevoegen, zonder maandelijkse kosten, alleen eenmalige installatiekosten 2,00 excl. btw (€2,42 incl. btw) IP's en/of IP-blokken kunnen niet worden overgezet naar een datacenter in een ander land dan het oorspronkelijke. OVH biedt echter de mogelijkheid om ze te geolokaliseren.

Bandbreedte

Alle OVH dedicated servers hebben een gegarandeerde bandbreedte van 250 Mbps of 500 Mbps. Dankzij de Burst-functie, die tijdelijk uw bandbreedte tot 3 Gbps verhoogt, kunt u zelfs de meest veeleisende laadpieken gemakkelijk verwerken. Verhoog zo nodig uw basisbandbreedte door extra pakketten aan te schaffen.

Anti-DDoS

Om een maximale beveiliging van uw infrastructuur te waarborgen, is Anti-DDoS bij alle OVH dedicated servers inbegrepen.

FTP backup

Elk van onze dedicated servers heeft 500 GB backup-ruimte, zodat u uw data en configuratiebestanden kunt opslaan. Deze ruimte kan worden verhoogd tot 1, 5 of 10 TB als u meer nodig hebt.

Distributies

Er zijn vele distributies en licenties beschikbaar voor automatische installatie vanuit het OVH Control Panel. Onder andere verschillende besturingssystemen, webbeheerinterfaces van Plesk en Cpanel, maar ook Microsoft SQL Server 2016 voor databases.

Meer informatie over de dedicated hosting van OVH

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server, of computerserver, is een server waarop alle fysieke resources beschikbaar worden gesteld. In tegenstelling tot een virtuele server, die slechts een deel van de resources gebruikt om zijn virtualisatietechnologie te gebruiken, kunt u met de dedicated server alle RAM-, opslag- en rekenkracht van de machine gebruiken. Dit type oplossing, toegepast op cloud computing, kan ook worden aangeduid als 'bare metal', een term die de beschikbaarheid van de resources van de machine benadrukt, in tegenstelling tot de klassieke oplossingen op basis van virtuele instances.

Welke dedicated server is geschikt voor u?

Ons dedicated hostingaanbod is gebouwd met configuraties die zijn ontworpen om oplossingen op maat voor professionals te bieden. Afhankelijk van uw activiteiten heeft u mogelijk een configuratie nodig met meer RAM, een grotere opslagruimte of een processor met verhoogde rekenmogelijkheden. Bovendien worden de OVH dedicated server reeksen gekenmerkt door hun bandbreedtecapaciteit en gerelateerde diensten. U kunt dus profiteren van Anti-DDoS die speciaal is ontworpen voor gaming, een privénetwerk (vRack) tot 10 Gbit/s waarmee u uw dedicated server kunt verbinden met uw infrastructuur of zelfs met een hardware-RAID. Kies de dedicated hosting die het beste bij u past.

Cloud of dedicated server?

Er zijn twee belangrijke elementen die kunnen helpen om het verschil te zien tussen een dedicated server en een cloud-instance. De eerste is de pure performance van uw machine: er is geen resource-verbruikende virtualisatielaag geïnstalleerd op een dedicated server, waardoor maximale toewijzing van resources wordt gegarandeerd. Ten tweede: het niveau van vrijheid dat u krijgt bij het beheren van uw server. Met een dedicated machine hebt u de controle, van het configureren van data tot het hosten ervan, tot de beveiliging. Op deze manier hebt u toegang tot meer complexe installaties, wat van cruciaal belang kan zijn bij het gebruik van bepaalde bedrijfstoepassingen. Volledige vrijheid is de beste eigenschap van deze dedicated oplossing. Als u echter de voorkeur geeft aan technische beperkingen om zich uitsluitend op uw project te richten, is een Public Cloud instance wellicht een geschiktere keuze.

Waar heeft u een dedicated server voor nodig?

Een dedicated server kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: big data, machine learning, website- en applicatiehosting, backup en opslag, infrastructuurvirtualisatie, servercluster, bedrijfsapplicaties (CRM, ERP) of online gamehosting. Daarom bieden we een groot aantal dedicated server reeksen, elk ontworpen voor specifieke behoeften. Onze commerciële en technische teams kunnen uw project ondersteunen en u begeleiden bij het kiezen van de juiste server.