Advance servers

Rol uw applicaties snel uit

De Advance reeks is ontwikkeld voor kleine bedrijven die willen investeren in polyvalente servers die zich aanpassen aan hun zakelijke eisen.

U kunt uw server heel simpel en in minder dan 120 seconden installeren om er uw e-commerce site of uw bedrijfsapplicatie op te hosten.

Start gerust uw eerste gehoste infrastructuur: de gegevens van uw gebruikers zijn beschermd en toegankelijk in een van onze 28 datacenters verdeeld over de hele wereld.

Uw eerste server kan voor uw toekomstige behoeften makkelijk verbonden worden met aanvullende servers en cloud-services van OVH.

Voordelen van een Advance server

Prestaties

Onze servers beschikken over de laatste technologische ontwikkelingen. De Advance reeks biedt de beste prijs/prestatie-verhouding voor professionele dedicated servers.

Bandbreedte

Elke server beschikt over een default bandbreedte en onbeperkt dataverkeer. Als u uw bandbreedte wilt verhogen, dan kunt u zich abonneren op een van de beschikbare opties van de Advance reeks.

Privénetwerk - vRack

Een hogesnelheidsverbinding is voor alle Advance servers beschikbaar via het OVH vRack privénetwerk. Dankzij deze functie kunt u al uw machines, ongeacht het gekozen datacenter, beveiligd met elkaar verbinden.
SDTarif
Ontdek de tarieven van de Advance reeks dedicated servers

Kies heel eenvoudig de voor u geschikte server uit een groot scala aan machines en opties.

Functies

IPv4 en IPv6 adressen

Elke server heeft een publiek IPv4-adres en een bereik aan IPv6-adressen. Als optie kunt u aanvullende Ipv4-adressen huren voor uw dedicated server (tot 256 per machine).

DDoS bescherming

Om een maximale beveiliging van uw infrastructuren te waarborgen is een Anti-DDoS systeem bij alle OVH dedicated servers inbegrepen. Dit verzekert de continuïteit van de service van uw applicaties in het geval van een aanval.

Service Level Agreement - 99,95%

Alle OVH servers hebben een SLA van 99,95 %: u heeft gegarandeerd het beste beschikbaarheidsniveau voor uw zakelijke applicaties.

Back-upruimte - 500 GB

Elke dedicated server heeft een gratis opslagruimte van 500 GB beschikbaar voor back-ups. Deze ruimte, die volledig gescheiden is van de server, maakt opslag van uw gegevens en configuratiebestanden mogelijk. De opslagcapaciteit kan indien nodig uitgebreid worden.

Use cases

Application Created with Sketch.

Hosting van Websites en E-commerce sites

Geniet van dedicated webhosting voor uw website of e-commerce, zonder extra kosten voor het verkeer en zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Zakelijke toepassingen (ERP en CRM)

Zorg voor een hoge beschikbaarheid van uw gevoelige bedrijfsapplicaties, gegarandeerd met 99,95% SLA.

Virtualisatie

Creëer en beheer uw virtuele machines op één of meer dedicated servers met een groot aantal CPU en RAM cores.

Als optie bij de Advance servers

Aanvullende gegarandeerde publieke bandbreedte en garantie

Onze dedicated servers hebben een default publieke bandbreedte. Afhankelijk van de eisen van uw activiteiten kunt u zich abonneren op een optie voor aanvullende gegarandeerde bandbreedte. Dit verzekert u van een constante snelheid voor inkomend en uitgaand dataverkeer.

Aanvullende IP-bereiken

U kunt tot 256 IP-adressen aan uw server koppelen zonder maandelijkse kosten. Alleen de installatiekosten van € 2 excl. btw zullen u gefactureerd worden. De IP-adressen en/of IP-bereiken kunnen tussen OVH-servers overgedragen worden, zodat u ze behouden kunt als u van machine verandert. Bovendien kunnen de extra IP‘s geolocaties krijgen in 14 landen.

Support en documentatie

U kunt bij de installatie en configuratie van uw dedicated server beschikken over een set documenten en een online help.
Handleidingen en documentatie
Handleidingen en documentatie
Community
Community
Frequently asked questions
Veelgestelde vragen

Waarom een dedicated server huren in onze datacenters?

Een rotsvaste garantie

Een server hosten in uw eigen gebouw houdt tevens onderhoud van het materieel en beveiliging van uw computer- en elektriciteitsnetwerk in. Door te kiezen voor het huren van een dedicated server in een OVH datacenter geniet u van de onmisbare garantie van een uitermate beschikbare en krachtige machine. Al onze servers zijn door ons samengesteld uit de allernieuwste componenten, worden in een recordtijd geleverd en bieden back-up opties, een verbinding met het OVH privé-netwerk (vRack), talrijke compatibele distributies en een krachtige anti-DDoS oplossing.

Wat is virtualisatie (virtual server)?

Met als startpunt een fysieke server kan men, via emulatie-software, een of meerdere virtuele servers maken. Deze gebruiken een deel van de resources die door de software toegewezen worden. Deze methode heeft meerdere voordelen, zoals:
• De mogelijkheid om virtuele machines te migreren zonder service-onderbreking.
• Optimalisatie van het gebruik van de resources van de dedicated server.
• Het scheiden van de verschillende services van een bedrijf voor een betere beveiliging.