Best Value reeks

Uw dedicated server tegen een onverslaanbare prijs

Bekijk ons nieuwe aanbod van bare metal servers die hoge prestaties bieden tegen een onverslaanbare prijs. Onze Best Value servers zijn perfect voor het bouwen van een hostinginfrastructuur (websites, e-commerceplatforms, enz.), bedrijfsapplicaties en ontwikkelomgevingen.
Profiteer van de kracht van een server met dedicated resources, zonder het gedoe van hardware-onderhoud!

Best Value

De voordelen van Best Value servers

Hoge frequentie

Ideaal om mee te beginnen

Onze Best Value servers zijn alles wat u nodig hebt om uw infrastructuurproject te starten: uw eigen server met gegarandeerde resources, krachtige anti-DDoS om u te beschermen tegen gedistribueerde denial-of-service-aanvallen, 500 GB backup-ruimte, en een bibliotheek met distributies en besturingssystemen die automatisch kunnen worden geïnstalleerd.

De nieuwste servers

Intel  Xeon E3v4
4c/8t - 3GHz /3.5GHz
32GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB 
250 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
59,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon E3v4
4c/8t - 3GHz /3.5GHz
64GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB 
250 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
79,99
/maand excl. btw

Best Value server functies

Multimedia-opslag

Webhosting

Bied uw bezoekers optimaal surfcomfort door uw showcase- en e-commercesites op een machine te hosten die de laadtijden verkort.

Backup server

Bedrijfsapplicaties

Implementeer uw bedrijfsapplicaties op een zeer beschikbare server die op afstand toegankelijk is voor uw bezoekers, waar ze zich ook bevinden.

Opslag van grote databases

Webontwikkeling

Stel een webontwikkelomgeving in met volledige keuzevrijheid wat betreft distributie en software.

Wat is een bare metal server?

We kunnen een bare metal server ook een dedicated server noemen.

Het betekent letterlijk 'kaal metaal' in het Engels. Het is dan ook een fysieke server zonder vooraf geïnstalleerde softwarelaag.
De klant is de enige gebruiker van deze infrastructuur en heeft daarom volledige controle. Hij/zij is vrij om het besturingssysteem van diens keuze te installeren en het naargelang de eigen behoeften te configureren. Alle resources van het apparaat zijn gegarandeerd, en er wordt geen overlapping gebruikt.
Bij OVH worden op bare metal servers verschillende diensten geleverd, waaronder onze Anti-DDoS en een dedicated backup-ruimte.