Intel Core i7 Processor badge

Game servers

De beste performance voor uw games

Het configureren van dedicated servers uit de Game reeks is de ideale basis voor het hosten van uw gaming servers en bijbehorende software, zoals oplossingen voor spraakcommunicatie.

Bied een onvergetelijke gaming ervaring zonder enige schommeling in de stabiliteit/prestaties van uw favoriete games, dankzij OVH's dedicated servers. Alle modellen zijn voorzien van de speciaal ontworpen Anti-DDoS GAME.

We hebben de prijzen over het hele reeks verlaagd, dus bestel nu!

Game

De nieuwste servers

Verlaagde prijs
Intel  i7-6700K
4c/8t - 4GHz /4.2GHz
32GB DDR4 2133 MHz
SoftRaid 2x480GB SSD
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
74,99
/maand excl. btw
Verlaagde prijs
Intel  i7-7700K
4c/8t - 4.2GHz /4.5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
99,99
/maand excl. btw
Verlaagde prijs
Intel  i7-7700K OC
4c/8t - 4.7GHz /5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps  bandbreedte
vRack: niet inbegrepen
Vanaf:
99,99
/maand excl. btw

Voordelen van een dedicated server uit de Game reeks

Anti-DDoS

OVH Anti-DDoS GAME

We weten dat gamingtijd kostbaar is, en dus zijn al onze dedicated Game servers uitgerust met de krachtigste anti-DDoS op de markt, speciaal ontworpen voor gaming. Deze technologie biedt tweerichtingsmitigatie (inkomend en uitgaand verkeer). Voordat spelers een aanval zouden kunnen opmerken, zal deze al gemitigeerd zijn.

Meer informatie

Mogelijkheden

Verbeterde performance

Dankzij onze unieke koeltechnologie kunnen we een overclocked versie van de i7-7700K aanbieden! Met overclocking kunt u de CPU-prestaties laten oplopen om de werkfrequentie te verhogen tot 4,7 GHz (5 GHz in de Turbo Boost modus).

Meer informatie

Andere voordelen

  • Op maat gemaakte games: Intel i7-processorsnelheid gecombineerd met Turbo Boost en SSD of NVMe schijven is de juiste keuze voor een optimale gaming-omgeving! Biedt uw spelers maximaal comfort met minimale responstijd. Kies een van onze drie configuraties om uw vereisten te optimaliseren: van gaming communities tot professionele doorverkoop.
  • Hardware staat centraal bij innovatie: online gamers weten heel goed dat computerhardware-technologie voortdurend in ontwikkeling is. Om het beste in de markt te blijven bieden, hebben we bij OVH een speciaal hardware-vernieuwingteam opgezet. Van nieuwe CPU-modellen tot koelsystemen: dit team werkt aan het bewerken van de nieuwste producten voor uw behoeften. Om deze reden kan OVH overclocked processoren aanbieden en tegelijkertijd de stabiliteit van hun servers garanderen.

Gebruik van een Game server

Resellers

Professionele resellers

Gebruikers vertrouwen op u om te allen tijde in geweldige omstandigheden te gamen. Reken op OVH om u te voorzien van de beste machines en effectieve bescherming tegen aanvallen.

Gaming providers

Game-ontwikkelaars

Hosting delegeren aan een specialist om zich op uw werk te kunnen concentreren? Gaming-serverclusters, cloud-gaming: OVH past zich aan aan uw behoeften.

Community

Communities

Is gaming uw passie? Verkrijg de beste waardeservers op de markt met Anti-DDoS GAME gratis inbegrepen.

Dedicated Game servers zijn geschikt voor:

Mumble

Vrije beschikbare VoIP-communicatiesoftware met een breed scala aan teamcommunicatiefuncties. Mumble is populair, vooral op Minecraft servers.

Teamspeak

Krijg de voorsprong op uw tegenstanders in multiplayer-toernooien met TeamSpeak voicechat. Creëer aparte ruimtes voor individuele delen van uw gaming community.

Counter-Strike: Global Offensive

Maak privé Counter-Strike: Global Offensive parties op een Game dedicated server. Prestaties en stabiliteit zijn de sleutel tot succes in gaming tournaments.

Rust

Host uw Rust dedicated server op een Game machine om alle kracht van de servers in de reeks te benutten. Overleef zo lang mogelijk.

DayZ

Bescherm uw gameplay tegen DDoS-aanvallen met OVH's Anti-DDoS-technologie. In tegenstelling tot conventionele Anti-DDoS, is deze technologie speciaal ontworpen voor game servers.

Starbound

Laat uw creativiteit de vrije loop in deze 'sandbox' adventure game, dat plaatsvindt in de ruimte. Host Starbound op een speciale GAME server zonder enige beperking.

Space Engineers

Speel op uw eigen Space Engineers server en maak interstellaire ruimteschepen en adembenemende ruimtestations.

Minecraft

De must-have multiplayer 'sandbox' games. Beheer uw Minecraft servers met alle 'mods' die u nodig hebt.

Ark

Verken gebieden vol hongerige dinosaurussen. Tem ze om hen te beschermen, en train ze om middelen te verzamelen zonder u zorgen te hoeven maken over het runnen van uw server.

Arma

Maak deel uit van de Arma community met uw eigen game server.

Garry’s Mod

Maak volledig gebruik van de Garry's Mod source engine, met servers uit ons Game programma. Krijg totale vrijheid om mods te maken voor onvergetelijke gaming parties.