Intel Xeon GoldSSD Intel OPTANE

Premium schaalbare HG servers

Onze op maat te maken servers

Onze premium aanpasbare (HG) serverreeks is ontworpen om resource-intensieve productieomgevingen te ondersteunen en een hoge beschikbaarheid van diensten te bieden. Deze servers zijn perfect voor het ondersteunen van workloads met big data, machine learning en kritieke databases.

Verken nieuwe configuraties in onze 2019-reeks!

HG

De nieuwste servers

Intel  Xeon Silver 4110
8c/16t - 2.1GHz /3GHz
96GB DDR4 ECC 2400MHz
SoftRaid 2x6TB SAS - Tot 10 schijven
1 Gbps  bandbreedte
vRack: Tot 3 Gbps
Vanaf:
220,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon Gold 6132
14c/28t - 2.6GHz /3.7GHz
96GB DDR4 ECC 2666MHz
SoftRaid 2x6TB SAS - Tot 10 schijven
1 Gbps  bandbreedte
vRack: Tot 3 Gbps
Vanaf:
334,99
/maand excl. btw
Intel  2x Xeon Gold 6132
28c/56t - 2.6GHz /3.7GHz
192GB DDR4 ECC 2666MHz
SoftRaid 2x6TB SAS - Tot 18 schijven
1 Gbps  bandbreedte
vRack: Tot 3 Gbps
Vanaf:
592,99
/maand excl. btw

De voordelen van een Premium HG server

High availability

Hoge beschikbaarheid voor kritisch gebruik

HG Dedicated Servers hebben het hoogst mogelijke garantieniveau, met een architectuur die redundant is gemaakt door elektrische circuits, waterkoeling, netwerk en stroomvoorziening. Met deze reeks kunt u ook schijven vervangen zonder dienstonderbrekingen.

Hot Swap

Hot Swap: schijfvervanging zonder de beschikbaarheid van de dienst te onderbreken

Met Hot Swap kunt u verschillende typen schijven (SSD, SAS, SATA, NVMe*) wijzigen zonder de beschikbaarheid van de dienst te onderbreken. Het is een integraal onderdeel van high availability-architecturen.

* Voor NVMe-schijven is Hot Swap alleen beschikbaar op servers van de 2019-reeks.

Op maat maken

Op maat te maken

Onze HG servers zijn zeer personaliseerbaar en multifunctioneel, zodat ze kunnen worden aangepast aan een breed scala aan behoeften en workflows. U kunt kiezen uit een of twee processors, de RAM-hoeveelheid, het RAID-type (softRAID of hardRAID) en een opslagondersteuning die het best is aangepast aan uw projecten. U kunt uw servers ook voorzien van graphic processing units (GPU's). Op deze manier kan uw aanpasbare server aan al uw behoeften voldoen.

vRack

Het vRack privénetwerk

Om ervoor te zorgen dat gegevens veilig kunnen worden overgedragen tussen servers binnen een infrastructuur, is het belangrijk om te vertrouwen op een fysiek en veilig privénetwerk.

Met ons vRack privénetwerk kunt u directe, fysieke verbindingen tot stand brengen tussen al uw servers. U kunt ladingen in evenwicht brengen, uw databases isoleren en uw nodes en servers verbinden met ons 3 Gbit/s (binnenkort 10 Gbit/s) privénetwerk.

Ontdek het vRack privénetwerk

Hoge performance

Hoge kwaliteit voor hoge prestaties

Met 19 jaar ervaring in het ontwerpen van servers, kan OVH u de allerhoogste prestaties garanderen. We selecteren zorgvuldig de beste hardwarecomponenten op de markt en testen ze vervolgens grondig nadat ze zijn gemonteerd, zodat we u de allerbeste producten kunnen bieden. Focus op uw bedrijf door te vertrouwen op onze premium servers.

Waar kunnen HG servers voor worden gebruikt?

Big data

Big data

Optimaliseer uw workloads en data-analyse door clusters te maken op basis van servers met gebalanceerde resources en een hoge opslagcapaciteit.

Stel eenvoudig uw serverinfrastructuur in om de hoeveelheid, het type en de snelheid van gegevens te beheren en voer ook uitgebreide analyses uit om uw gegevens optimaal te benutten.

Haal het beste uit Apache Hadoop en Apache Spark met Cloudera, Hortonworks of MapR.

Machine learning

AI en machine learning

Omdat kunstmatige intelligentie in populariteit toeneemt, hebben bedrijven steeds krachtigere machines nodig voor high-performance computing (HPC).

Een hoge rekencapaciteit is essentieel voor het verwerken van de computing load die nodig is voor kunstmatige intelligentie, zoals neural netweork modelling, beeldherkenning, structurele analyse, en fraudedetectie.

De rekenkracht die vereist is voor het trainen van neurale netwerken wordt meestal geboden door Nvidia P100 grafische processors.

Hadoop

Hadoop

Hadoop is een open-source framework op basis van Java-taal en ontworpen om gebruikers te helpen bij het bouwen van gedistribueerde, schaalbare applicaties. Hadoop beheert de verwerking van grote hoeveelheden gegevens in gedistribueerde omgevingen.

Het werkt in clusters en het bestandssysteem ondersteunt een hogere gegevensoverdracht tussen knooppunten. Als gevolg hiervan zorgt het ervoor dat het systeem geen dienstonderbrekingen ondervindt als een van de twee knooppunten technisch faalt.

Apache Spark

Apache Spark

Spark is een open-source framework voor distributed computing. Deze oplossing biedt een software framework voor het verwerken van big data dat kan worden gebruikt voor zeer grootschalige complexe analyses.

Spark is een open-source framework voor distributed computing. Deze oplossing biedt een softwarematig raamwerk voor het verwerken van big data dat kan worden gebruikt voor zeer grootschalige complexe analyses.

Gebruiksgemak en veelzijdigheid zijn grote voordelen in vergelijking met andere oplossingen.

Elasticsearch

Elasticsearch

Elasticsearch is een krachtige zoekmachine en analyse-engine op basis van een Apache-softwareproject. Het programma is gratis en geschreven in Java.

Het biedt een gedistribueerde multi-tenant full-text zoekmachine en API RESTFul, waarvan de eenheden worden gebackupt in de vorm van JSON-documenten.

Het kan een toenemend aantal taken oplossen dankzij de schaalbaarheid, plus een clustersysteem en load balancing. Bovendien is het mogelijk om gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan, bijvoorbeeld als gevolg van defecte nodes.