Op maat te maken configuraties

Thumbnail

Betrouwbare en veelzijdige componenten voor alle doeleinden

Met de op maat te maken high-end servers van OVH kunt u optimale configuraties creëren voor al uw doeleinden. Ze zijn ideaal voor het beheer van grote databases, maar ook voor high performance computing (HPC), big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtualisatie, IoT, enz.

Thumbnail

De beste hardware om aan uw hoogste eisen te voldoen

De eerste stap bij het opzetten van uw HG server is het kiezen van een model. Alle modellen zijn uitgerust met een 1U- of een 2U-rek. Het bevat ook zijn eigen stroomvoorziening, wat een hoge beschikbaarheid garandeert. Pas vervolgens uw configuratie optimaal aan uw behoeften aan met behulp van de volgende componenten:

Intel Xeon Scalable processors

De nieuwste generatie zeer krachtige Intel-processors is beschikbaar op onze servers. Keuze uit vier modellen, waarvoor onze ontwikkelingsteams de meest geschikte hardwarecomponenten hebben samengesteld. U kunt uw server uitrusten met de volgende Xeon Scalable processors (als enkele of dubbele processors).

Thumbnail

Xeon Silver 4110

8 cores
16 threads
2,10 GHz/3,00 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6132

14 cores
28 threads
2,60 GHz/3,70 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6140*

18 cores
36 threads
2,30 GHz/3,70 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6154*

18 cores
36 threads
3,00 GHz/3,70 GHz

*Alleen beschikbaar als dubbele processor

NVIDIA GPU controllers

Grafische kaarten, tegenwoordig onmisbaar voor parallelle computertaken, blijven geweldige versnellers voor multimediataken. Ze worden ingezet in een breed scala van sectoren, zoals wetenschappelijke simulaties, 3D-modellering, cryptografie, datacompressie, videoweergave, en natuurlijk kunstmatige intelligentie (AI).

Thumbnail

Nvidia Tesla P100

Voor massale parallele verwerking

Thumbnail

Nvidia Tesla M60

Voor de virtualisatie van grafische resources (VDI)

ram_32px-bkg-light

Werkgeheugen (RAM)

We gebruiken alleen high-performance ECC-geheugen, ontworpen voor datacentergebruik. Dit geheugen is ingesteld tot 2666 MHz op onze Xeon Gold processorservers.

Onze configuratie is geoptimaliseerd om de bandbreedte van de Xeon processor als geheel te gebruiken.

Afhankelijk van het cluster, kunt u een configuratie maken met 48 GB - 1.5 TB RAM.

replication_32px-bkg-light

SoftRAID of hardRAID (optioneel)

Alle HG servers hebben een HBA-controller. Dankzij deze controller kan een op software gebaseerde (softRAID) worden ingesteld voor alle harde schijven van de server; voor maximaal 10 schijven op een 1U-chassis en maximaal 18 schijven op een 2U-chassis.

Daarnaast is het mogelijk om op hardware gebaseerde RAID (hardRAID) te kiezen om alle schijven (SATA, SAS, of NVMe) aan te sluiten op RAID 0, 1, 5, 6, 10, 50, en 60.

Beschikbare schijven

De schijfkeuze is afhankelijk van de grootte van de bays en het aantal beschikbare verbindingen (SATA/SAS en NVMe).

HD-HDD

Onze 12 Gbit/s SAS hard drives (HDDs)

Met hun uitstekende prijs-prestatieverhouding zijn deze harde schijven ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens, statische bestanden, backups en archivering. De levensduur van meer dan 2 miljoen uur garandeert de duurzaamheid van uw data.

HD-SATA

Onze 6 Gbit/s SATA 3 SSDs (tot 95,000 IOPS)

Met een veel hogere snelheid (25% tot 30%) dan traditionele harde schijven, garanderen de door OVH gekozen SSD's een zeer lange levensduur. Ze zijn ontworpen voor datacenters en zijn ideaal voor het installeren van een systeem, bedrijfsapplicaties of opslagoplossing, tegen de beste prijs-prestatieverhouding.

HD-nvme

Onze NVMe SSDs (tot 700,000 IOPS)

In tegenstelling tot harde schijven en SSD SATA-schijven, gebruiken ze een PCI Express x8-slot. Dit levert nog snellere verwerkingstijden op. Bovendien garanderen NVMe SSD's normale doorvoersnelheden en IOPS, met een levensduur van minstens 2 miljoen uur.

HD-optane

Onze 3D SSDs XPoint Intel Optane (tot 550,000 IOPS)

Intel Optane SSD's vertegenwoordigen de nieuwste generatie opslagtechnologie. Ze combineren de voordelen van SSD's en duurzaam geheugen. Deze schijven zijn met name geoptimaliseerd voor willekeurige bewerkingen met zeer korte wachtrijen (QD2). Ze profiteren ook van een equivalente IOPS-waarde in lezen en schrijven.