Serveur Big HG-5

Met de nieuwste Intel® Xeon® Gold 6140 processor

Een op maat gemaakte server voor kritieke workloads

Het OVH high-performance dedicated server-assortiment is uitgebreid en bevat nu de gloednieuwe Intel® Xeon® Gold 6140-processor. Het maakt deel uit van de nieuwe, snellere en krachtiger Intel®-processor serie, en is ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen van digitale applicaties, zoals Big Data-verwerking of machine learning. De prestaties van deze nieuwe processor zijn ideaal voor HG-servers, speciaal ontworpen voor intensieve taken.

Meer informatie

Intel Xeon Gold 6140

Intel® Xeon® Gold 6140 "Purley"

Deze processor heeft 18 cores (36 threads) en een bandbreedte van 2,666 MHz. Het levert tot 3,9x snellere * prestaties voor het virtualiseren van uw applicaties en is in staat om nog meer virtuele machines (VM's) te beheren! Deze processor is ideaal voor professionals die snelle toegang tot grote hoeveelheden data nodig hebben.

*Vergeleken met de vorige versie (v4)

Wat is er anders en beter aan de OVH servers?

Prestaties

Door een sterke samenwerking met toonaangevende leveranciers kan OVH de nieuwste hardware- en netwerktechnologie inzetten. Ons doel: we bieden u de beste prestaties, nu en in de toekomst!

Anti-DDoS

Al onze dedicated servers worden beschermd door een Anti-DDoS-oplossing, ontwikkeld door OVH. Deze technologie zorgt voor voortdurende DDoS-aanvalvermindering en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid van uw diensten. Anti-DDoS is inbegrepen op al onze servers.

Onbeperkt dataverkeer

Profiteer van gegarandeerde bandbreedte dankzij ons wereldwijde optische netwerk met een totale capaciteit van 17 Tbps. Met Burst kunt u zelfs de meest veeleisende piekbelastingen opnemen zonder enige beperking aan de upload-/downloadsnelheid van uw datafeeds.

vRack

vRack

We hebben onze interne processen geoptimaliseerd om record levertijden te bereiken. Onze meest populaire servers kunnen in slechts 120 seconden worden toegewezen!