NIEUW !

Profiteer nu van het ADVANCE-assortiment dat beschikbaar is in onze Europese en Canadese datacenters.

De Enterprise en Hosting serverbereiken blijven beschikbaar in Azië-Pacific.

Ontdek ADVANCE
badge xeon blue

Hosting Servers

Betrouwbare servers voor e-commercesites, showcases en applicaties

Een volledige reeks hostingservers. Dedicated servers zijn de oplossing voor uw projecten wanneer shared hosting niet meer genoeg is. Totale vrijheid in het technisch beheer van uw server stelt u in staat om het aan te passen aan uw behoeften, en niet andersom.

De Hosting reeks biedt gebalanceerde configuraties voor webhosting. Het levert hoge beschikbaarheid bij veel verkeer, belangrijke gegevensbeveiliging en backups. 500 GB backup-ruimte stelt u in staat om te gaan met het onverwachte.

Hosting

Voordelen van een Hosting server

Server

Compatibiliteit tussen servers

Het gehele Hosting assortiment is gebaseerd op het Xeon D-platform van Intel en garandeert de compatibiliteit van uw applicaties met al onze servers. Intel Xeon D-processors bieden ook een betaalbare reeks met krachtige functies.

Privénetwerk

Inclusief vRack privénetwerk

Alle servers in de Hosting reeks profiteren van het 100Mbps OVH privénetwerk (vRack). Verbind vRack met uw verschillende compatibele OVH producten in een gecodeerd en beveiligd netwerk.

Ontdek het vRack privénetwerk

Distributies

Een grote keuze uit distributies

Veel vooraf geïnstalleerde distributies zijn verkrijgbaar bij uw dedicated Hosting server van OVH. Waaronder populaire Linux- en Windows-besturingssystemen, beheerpanels (Plesk, cPanel, etc.), SQL Server, maar ook virtualisatietools zoals VMware en Proxmox.

De nieuwste servers

Intel  Xeon-D 1541
8c/16t - 2.1GHz /2.7GHz
64GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
250 Mbps  bandbreedte
vRack: 100 Mbps
Vanaf:
119,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon-D 1541
8c/16t - 2.1GHz /2.7GHz
128GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
250 Mbps  bandbreedte
vRack: 100 Mbps
Vanaf:
164,99
/maand excl. btw

Gebruik van een Hosting server

E-commerce

E-commerce

Hosting van e-shops met de capaciteit van duizenden aangeboden producten. Run een professionele en snelle webwinkel, zonder enige serviceonderbreking.

Applications

Applications

Geen limiet voor de ontwikkeling en hosting van uw applicaties. Beheer alle technische aspecten van uw server en geniet van vele mogelijkheden, zoals de verwerking van piekbelastingen via een Public Cloud instance.

Multisite

Multisite

Implementatie van sitenetwerken binnen een of meer fysieke servers. Beheer uw sites zoals u wilt en probleemloos met een infrastructuur die bij u past.

Wat is een webserver?

Een webserver is een machine voor het hosten van applicaties en websites (e-commerce, showcases, blogs, etc.). Deze server host zowel de bestanden van de site als de database (in het geval van een dynamische site). Er zijn verschillende diensten nodig voor het goed functioneren van een webserver: Apache voor het verwerken van HTTP-verzoeken, MySQL voor het beheren van databases, en FTP voor het verzenden van bestanden van de site naar de server. Een SMTP dienst kan ook worden ingesteld voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Dedicated server of shared hosting?

Het is belangrijk om een inschatting te maken van de benodigde resources voordat u een keuze maakt. Als u een kleine website met slechts een paar pagina's met weinig verkeer wilt hosten, is shared hosting de beste keuze voor u. Shared hosting oplossingen hebben lagere kosten omdat verschillende klanten de resources van één fysieke server delen. Het is belangrijk om te onthouden dat, aangezien de resources worden gedeeld door verschillende gebruikers, deze niet gegarandeerd zijn. Administratie wordt tot een minimum beperkt voor shared hosting oplossingen, om ze toegankelijk te maken voor gebruikers met elementaire technische kennis.

In het geval van meer geavanceerde projecten, is het daarom vanzelfsprekend om een dedicated server te kiezen die onbeperkte vrijheid van configuratie en gegarandeerde resources biedt. De hoge prestaties, snelheid van gegevensverwerking, opslagruimte en de mogelijkheid om verbinding te maken met de infrastructuur van uw keuze maken de dedicated server de ideale oplossing voor de ongestoorde ontwikkeling van uw webprojecten en -toepassingen.