badge xeon blue

Infrastructure Servers

Servers voor het bouwen van uw infrastructuur

De Infrastructure reeks profiteert van het OVH privénetwerk (vRack) en krachtige processoren die de implementatie van infrastructuren in een complexe omgeving mogelijk maken. Creëer uw zeer veilige cluster of hybride cloud terwijl u profiteert van grote opslagruimte.

Infrastructure

Voordelen van Infrastructure servers

Privénetwerk

Infrastructuur beveiligd via een privénetwerk

Alle servers in het Infrastructure assortiment kunnen worden verbonden met het privénetwerk in het vRack. Koppel uw servers aan een zeer veilig netwerk, onafhankelijk van het datacenter waarin ze worden gehost. Uw kritieke servers communiceren niet via het openbare netwerk, zodat ze worden beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Elke server heeft bovendien een overdrachtssnelheid van 1 tot 10 Gbps.

Ontdek het vRack privénetwerk

Performance

Performance op maat

OVH biedt een breed scala aan prestatieconfiguraties die voldoen aan de individuele vereisten van uw infrastructuur. Onze servers, dankzij de enorme capaciteiten en combinaties van SATA, SSD en NVMe schijven, kunnen u ongeëvenaarde prestaties bieden.

De nieuwste servers

Intel  Xeon E3-1230v6
4c/8t - 3.5GHz /3.9GHz
16GB DDR4 ECC 2400MHz
SoftRaid 2x4TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 1 Gbps
Vanaf:
69,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon E5-1650v3
6c/12t - 3.5GHz /3.8GHz
64GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x4TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 1 Gbps
Vanaf:
154,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon E5-1660v3
8c/16t - 3GHz /3.5GHz
128GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x4TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 1 Gbps
Vanaf:
224,99
/maand excl. btw
Intel  Xeon E5-2687Wv4
12c/24t - 3GHz /3.5GHz
256GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x4TB SATA
1 Gbps  bandbreedte
vRack: 3 Gbps
Vanaf:
409,99
/maand excl. btw

Gebruik van een Infrastructure server

Clusters

Clusters

Beheer complexe infrastructuren gekoppeld aan fysieke machines over de hele wereld dankzij vRack. Dit privénetwerk zorgt ervoor dat uw servers met elkaar verbonden zijn in een zeer veilige omgeving.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud

Maak schaalbare architecturen die private cloud en public cloud combineren om zich aan te passen aan schommelingen en laadpieken in uw bedrijf.

Infrastructure

Duurzame infrastructuur

Bouw een zeer veerkrachtige, redundante hardware-infrastructuur. Het gebruik van load balancer, gerepliceerde databases en OVH's Anti-DDoS zorgt voor een hoge beschikbaarheid van uw data.

Antwoorden op uw vragen

Hoe implementeer ik Hybrid Cloud?

Moet u een sterke groei van uw bedrijf verwerken? Hybrid Cloud, een combinatie van Public en Private Cloud, kan aan uw behoeften voldoen. Dankzij het vRack privénetwerk is het mogelijk om uw verschillende omgevingen, ongeacht hun locatie, met elkaar te verbinden om verkeerspieken op te vangen of om te gaan met een toename van uw activiteit.

Het belang van beveiliging van uw infrastructuur

De beveiliging van uw infrastructuur en gegevens wordt bepaald door een aangepast beveiligingsbeleid, regelmatige updates van uw hulpprogramma's en de implementatie van een geschikte backup-optie.

Om een hoge beschikbaarheid van uw diensten te waarborgen, biedt OVH u speciaal ontworpen Anti-DDoS en de mogelijkheid om diensten via het privénetwerk vRack te koppelen om uw gevoelige data perfect te isoleren van het openbare netwerk.