Infra2
Infra-2-LE Limited Edition

AMD Ryzen 7 PRO 3700 - Publieke bandbreedte 1 Gbps - Een groot aantal mogelijke configuraties voor disks en geheugen
Vanaf € 113,99 excl. btw / maand

Infrastructure dedicated servers - OVH

Bouw met een gerust hart uw infrastructuur

De dedicated servers van de Infrastructure reeks, die gebaseerd zijn op de beste componenten, beschikken over een breedbandverbinding en geavanceerde netwerk- en beveiligingsfuncties. Deze configuraties bieden middelgrote tot grote schaalbaarheidsmogelijkheden voor bedrijven en organisaties.

Begin eenvoudig en snel, om vervolgens naargelang uw eisen verder op te schalen en tegelijkertijd uw investeringen langdurig te benutten. Deze reeks is bestemd voor technologische bedrijven, universiteiten en organisaties van allerlei formaat die behoefte hebben aan rekenkracht, storage en netwerkcapaciteit die past bij clusters van distributed servers.

Deze platforms beschikken over functies die essentieel zijn voor de meest veeleisende bedrijven die de beschikbaarheid en de beveiliging van hun applicaties willen verbeteren.

  • Intel Software Guard Extensions (SGX)
  • OVHcloud Link Aggregation (OLA)

Bouw vervolgens eenvoudig uw infrastructuur naargelang uw behoeften verder uit, door uw dedicated servers met andere te verbinden via onze cloud services – zoals Private Cloud of Public Cloud – door middel van het breedband vRack privénetwerk.

Voordelen van de Infrastructure servers

Prestaties en betrouwbaarheid

Onze experts hebben samen met de verschillende bouwers high-end componenten gekozen om de dedicated servers van onze Infrastructure reeks samen te stellen. Alle storage-elementen zijn ontworpen voor een intensief gebruik in een datacenter. Zo profiteert u van de beste technologieën met maximale betrouwbaarheid voor uw kritische toepassingen.

Breedband privé en publieke netwerken

De modellen uit de Infrastructure reeks beschikken over een breedband netwerkinterface en onbeperkt dataverkeer. Implementeer uw server in één van onze 30 datacenters en profiteer van een backbone van meer dan 17 Tbit/s voor de overdracht van uw gegevens. Als uw behoeften veranderen, kunt u zich ook abonneren op een optie voor extra publieke of privé bandbreedte. Omdat OVH haar eigen glasvezelnetwerk en PoP (Points of Presence) beheert, kunt u gegarandeerd beschikken over de best mogelijke verbinding.

Arrow-Crossed Created with Sketch.

OVHcloud Link Aggregation

De technologie OVHcloud Link Aggregation (OLA) is door onze teams ontworpen om de beschikbaarheid van uw server en de effectiviteit van uw netwerkverbindingen te verhogen. Met een paar klikken kunt u uw netwerkkaarten combineren en profiteren van redundante netwerkverbindingen. Als een verbinding niet meer functioneert, wordt het dataverkeer automatisch omgeleid naar een andere die beschikbaar is.

SDTarif
Ontdek de tarieven van de Infrastructure dedicated servers reeks

Kies heel eenvoudig de voor u geschikte server uit een groot scala aan machines en opties.

Functies

IPv4 en IPv6 adressen

Elke server heeft een publiek IPv4-adres en een bereik aan IPv6-adressen. Als optie kunt u aanvullende Ipv4-adressen huren voor uw dedicated server (tot 256 per machine).

DDoS bescherming

Om een maximale beveiliging van uw infrastructuren te waarborgen is een Anti-DDoS systeem bij alle OVH dedicated servers inbegrepen. Dit verzekert de continuïteit van de service van uw applicaties in het geval van een aanval.

Service Level Agreement - 99,95%

Alle OVH servers hebben een SLA van 99,95 %: u heeft gegarandeerd het beste beschikbaarheidsniveau voor uw zakelijke applicaties.

Back-upruimte - 500 GB

Elke dedicated server heeft een gratis opslagruimte van 500 GB beschikbaar voor back-ups. Deze ruimte, die volledig gescheiden is van de server, maakt opslag van uw gegevens en configuratiebestanden mogelijk. De opslagcapaciteit kan indien nodig uitgebreid worden.

Use cases

Application Created with Sketch.

Kritische zakelijke applicaties

Profiteer van een high-availability infrastructuur, componenten van datacenter-kwaliteit en van onze oplossing voor confidential computing om de integriteit van uw gevoelige gegevens veilig te stellen.

Containerisatie/virtualisatie

Maak reeksen virtuele machines (VM) of containers aan op basis van uw infrastructuur aan fysieke servers.

High performance computing (HPC)

Optimaliseer uw intensieve werkbelastingen dankzij de 100 % dedicated resources van uw servers. Dit alles wordt ook nog ondersteund door krachtige Intel of AMD processors.

Als optie bij de Infrastructure servers

Aanvullende gegarandeerde publieke bandbreedte en garantie

Onze dedicated servers hebben een default publieke bandbreedte. Afhankelijk van de eisen van uw activiteiten kunt u zich abonneren op een optie voor aanvullende gegarandeerde bandbreedte. Dit verzekert u van een constante snelheid voor inkomend en uitgaand dataverkeer.

Aanvullende IP-bereiken

U kunt tot 256 IP-adressen aan uw server koppelen zonder maandelijkse kosten. Alleen de installatiekosten van € 2 excl. btw zullen u gefactureerd worden. De IP-adressen en/of IP-bereiken kunnen tussen OVH-servers overgedragen worden, zodat u ze behouden kunt als u van machine verandert. Bovendien kunnen de extra IP‘s geolocaties krijgen in 14 landen.

Support en documentatie

U kunt bij de installatie en configuratie van uw dedicated server beschikken over een set documenten en een online help.

Handleidingen en documentatie
Handleidingen en documentatie
Community
Community
Frequently asked questions
Veelgestelde vragen

Cloud computing servers aanmaken

Wat is een cloud computing server?

Cloud computing („cloud“ is „wolk“ in het Nederlands) is gebaseerd op het gebruik van fysieke servers, zoals die uit de Infrastructure reeks. Ze zijn over het algemeen verdeeld in virtuele servers en in een netwerk geschakeld om verscheidene resources te bieden, zoals applicaties, opslagruimte of andere IT-omgevingen. Technologieën als VMware of OpenStack kunnen gebruikt worden om cloud computing infrastructuren te implementeren. Hiermee kunnen veel services aangeboden worden, zoals IaaS (Infrastructure as a Service), SaaS (Software as a Service) en PaaS (Platform as a Service).