Netboot
Netboot: het opnieuw opstarten via het netwerk


Netboot

Het is niet uw taak om uw tijd te verspillen met het compileren van een kernel voor uw server en het vaak te testen om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Is uw tijd niet kostbaar?

Als toevoeging aan de standaardkernel op uw harde schijf, biedt OVH u de mogelijkheid om uw machine te starten via het netwerk met kernels die gecompileerd zijn door onze technici. Dit alles in een paar klikken via de Manager (uw control panel)Principe van de Netboot:

Netboot


De stabiele en high technology oplossingen

Onze kernels zijn uitgebreid getest voordat ze op de markt worden gebracht. Onze technici hebben daarbij strenge eisen toegepast om hoogwaardige kwaliteit te garanderen.
Wij garanderen een stabiele server die beschermd is tegen de meest recente bugs en veiligheidslekken.

Wie kent uw servers beter dan OVH?
Ook hebben we onze kernels aangepast om uw servers te optimaliseren voor de meest recente CPU's van Celeron, Pentium3 of Pentium4.De onbeperkte veiligheid

grbeveiliging

Veiligheid van uw server staat hoog in ons vaandel, beschikt u niet over voldoende kennis of tijd om daar zorg voor te dragen? OVH lost dat op door grsecurity kernels die versterkte beveiliging garanderen

www.grsecurity.net


Een alternatief bij problemen

U heeft een nieuwe kernel gecompileerd, maar u bent bang dat het testen misschien een server crash veroorzaakt en dat u hulp nodig zult hebben van onze technische staf.
Indien, na een reboot, uw dedicated server niet reageert na een redelijke tijd (enkele minuten), geeft de activering van de "Net Boot" via de manager u de mogelijkheid om alles snel en gemakkelijk te veranderen, 100% autonoom.Hoe werkt het?

De optie "Net Boot" is standaard uitgeschakeld, om hiervan gebruik te maken, gaat u naar uw manager, tab "Dedicated servers". U zult dan een link aantreffen "Boot" waar u een kernel kunt kiezen. De kernel op de harde schijf van uw server zal niet meer worden gebruikt om uw server te rebooten.

Ga naar uw Manager

Meer informatie over de Netboot en de Kernel:

Verschillende Kernel methodes -                                     Netboot Kernel -                                   Een Kernel installeren