Start met uw eerste server

Start met uw eerste server

De dedicated servers van de Rise reeks zijn de betaalbaarste bare-metal servers van OVH en zijn gebaseerd op een bewezen Intel platform. Door de Intel Xeon processors kunnen we machines bieden waar prijs en prestaties goed samengaan. Ze zijn geschikt voor de meeste use cases voor een enkele server met een eenvoudige keuze uit geoptimaliseerde configuraties.

Maak gebruik van een bandbreedte van 500 Mbit/s die voorziet in het normale gebruik van dit type server, ideaal voor webhosting, streaming of zakelijke applicaties.

Onze DDoS-bescherming die standaard inbegrepen is bij alle OVH-servers, staat garant voor een optimale bescherming. Zo beschikt u over een een server met de beste prijs-kwaliteitverhouding en met compleet dedicated resources. De Rise reeks is, al naar gelang uw behoeften, in meerdere wereldregio’s beschikbaar, waardoor de latentietijd (snelheid van laden) optimaal is voor uw eindgebruiker.

Voordelen van een Rise server

Een oplossing zonder extra kosten

Alle OVH dedicated servers beschikken over talrijke standaard inbegrepen diensten voor zakelijk gebruik, zoals een bandbreedte met onbeperkt datavolume, een DDoS-bescherming en een 24/24u. 7/7d. technische ondersteuning zonder extra kosten.

Eenvoudig te beheren

Via uw Control Panel zijn meer dan 30 distributies als pre-installatie beschikbaar. Met enkele klikken is uw gekozen besturingssysteem op uw server geïnstalleerd.

Managementinterfaces als Plesk en cPanel maken simpel uitrollen en beheren van een website, e-mailserver of database mogelijk.

Back-upruimte

Uw gegevens back-uppen is zeer belangrijk voor de veiligheid en de continuïteit van uw activiteit. De Rise servers worden met een externe opslagruimte van 500 GB geleverd die geheel beschikbaar is om uw gegevens en configuratiebestanden te back-uppen. Deze back-up is beveiligd, gratis en kan tussen uw servers gedeeld worden.

SDTarif
Ontdek de tarieven van de Rise reeks dedicated servers

Kies heel eenvoudig de voor u geschikte server uit een groot scala aan machines en opties.

Functies

IPv4 en IPv6 adressen

Elke server heeft een publiek IPv4-adres en een bereik aan IPv6-adressen. Als optie kunt u aanvullende Ipv4-adressen huren voor uw dedicated server (tot 256 per machine).

DDoS bescherming

Om een maximale beveiliging van uw infrastructuren te waarborgen is een Anti-DDoS systeem bij alle OVH dedicated servers inbegrepen. Dit verzekert de continuïteit van de service van uw applicaties in het geval van een aanval.

Service Level Agreement - 99,90%

Alle OVH servers hebben een SLA van 99,90 %: u heeft gegarandeerd het beste beschikbaarheidsniveau voor uw zakelijke applicaties.

Back-upruimte - 500 GB

Elke dedicated server heeft een gratis opslagruimte van 500 GB beschikbaar voor back-ups. Deze ruimte, die volledig gescheiden is van de server, maakt opslag van uw gegevens en configuratiebestanden mogelijk. De opslagcapaciteit kan indien nodig uitgebreid worden.

Use cases

Hosting van websites, blogs of fora

Host eenvoudig uw website, blog of forum op een Rise dedicated server om te profiteren van een gereduceerde laadtijd en de kracht om een hoge load te verwerken.

Bestands- en multimedia-servers

Deel uw bestanden, foto’s en video’s binnen of buiten uw bedrijf, met uw medewerkers en klanten.

Application Created with Sketch.

Zakelijke applicaties (softwarepakket)

Rol in een paar minuten uw zakelijke software uit op een server die dedicated resources biedt voor constante prestaties.

Als optie bij de Rise servers

Aanvullende gegarandeerde publieke bandbreedte en garantie

Onze dedicated servers hebben een default publieke bandbreedte. Afhankelijk van de eisen van uw activiteiten kunt u zich abonneren op een optie voor aanvullende gegarandeerde bandbreedte. Dit verzekert u van een constante snelheid voor inkomend en uitgaand dataverkeer.

Aanvullende IP-bereiken

U kunt tot 256 IP-adressen aan uw server koppelen zonder maandelijkse kosten. Alleen de installatiekosten van € 2 excl. btw zullen u gefactureerd worden. De IP-adressen en/of IP-bereiken kunnen tussen OVH-servers overgedragen worden, zodat u ze behouden kunt als u van machine verandert. Bovendien kunnen de extra IP‘s geolocaties krijgen in 14 landen.

Extra ruimte voor back-ups

Elke van onze dedicated servers beschikt over een externe opslagruimte van 500 GB, waar u uw gegevens en configuratiebestanden op kunt slaan. Deze ruimte is voor grotere volumes uitbreidbaar tot 1, 5 of 10 TB.

Support en documentatie

U kunt bij de installatie en configuratie van uw dedicated server beschikken over een set documenten en een online help.

Handleidingen en documentatie
Handleidingen en documentatie
Community
Community
Frequently asked questions
Veelgestelde vragen

Hoe maak je een eenvoudige web-server aan?

Keuze van de distributie

De grip van uw dedicated server begint met de installatie van het besturingssysteem. Er zijn verschillende distributies van automatische installatie OVH voorgesteld, die elk in een geoptimaliseerd systeem. Wij vinden de Windows Server-distributies, Linux en UNIX, evenals Plesk en cPanel beheerpaneel, plus SQL Server-databases. Uw server past bij uw doel.

Met root-toegang, de controle van uw server

De kracht van de dedicated server, is om u te laten in gebruik. Naast de keuze van de distributie, heb je root-toegang op uw machine. Beheren, configureren en beveiligen van uw server vanaf de opdrachtregel of via een management interface als dat nodig is en zonder technische beperkingen. U profiteert van onze expertise en onze datacenters, terwijl de beheerder van uw machine!

100% van de middelen voor uw project

Het belangrijk voordeel van de dedicated server is de kracht die het biedt, zowel in termen van rekencapaciteit, data verwerking of opslag. In vergelijking met shared hosting of cloud, alle middelen van uw machine die u worden toegewezen. Inderdaad, want er is geen virtualisatie laag, bent u verzekerd dat uw applicaties volledig kunnen profiteren van specifieke middelen.