Distributie keuzeWindows Server 2008 R2 SP1 Core

Bekijk de volledige lijst met distributies >


Logo

Description :Als u al uw eigen Windows of SQL SPLA licenties van Microsoft heeft, kunt u ze ook gebruiken voor de OVH dedicated servers.


Wat is een Windows Server 2008 R2 Core distributie?

De Windows Server 2008 R2 Core distributies zijn voorzien van een nieuwe installatie optie, waarbij u enkel de diensten die u nodig heeft, kunt activeren. Hierdoor hoeft u minder vaak updates te maken en onderhoud te plegen, en het vermindert ook IT-risico's .


De distributies worden kaal geleverd, het beheer vindt plaats via de remote desktop met een Windows command prompt of vanuit de Microsoft Management Console (Microsoft Management Console).


Beschikbare edities:

De volgende Server Core distributies (64bits) worden aangeboden:

 • Windows Server 2008 R2 Core Web Edition:

  Voor deze editie is enkel de Web server IIS Server beschikbaar. De Windows Server 2008 R2 Core Web edition distributie is ideaal voor het hosten van web platforms.


 • Windows Server 2008 R2 Core Standard Edition:

  De server functionaliteiten: Web IIS, DNS, DHCP, Hyper-V, Active Directory, Active Directory Lightweight Directory en print diensten zijn beschikbaar met deze editie. De Windows Core Server 2008 R2 Standard Edition is een zeer veelzijdige oplossing..


 • Windows Server 2008 R2 Core Entreprise Edition:

  Naast de standaard mogelijkheden van de standaard editie heeft u ook de mogelijkheid tot een file server met deze editie. Deze Windows Core Server 2008 R2 Enterprise Edition distributie geeft meer veiligheid en garandeert de hoge beschikbaarheid van uw platformen, onder andere door de cluster functionaliteit.


 • Windows Server 2008 R2 Core Datacenter Edition:

  Deze distributie bevat alle functionaliteiten van clustering en load balancing. Het staat dus de inzet van een onbeperkt aantal anonieme bodies onder Windows Hyper-V toe. De distributie is de meest volledige van de Windows Server 2008 R2 Core Edition serie.


voor de officiële beschrijving van deze verschillende besturingssystemen:

http://www.microsoft.com/france/serveur/windowsserver/editions/core.mspxMeer informatie:

Deze distributies zijn enkel beschikbaar in 64 bit versies.


Attention : vanaf 1 maart 2014 zullen de Windows-licenties tarieven veranderen. Raadpleeg de tarievenlijst voor meer informatie.Gebruikstoepassingen:


Webhosting


E-mail Hosting


Games


GebruiksvriendelijkheidTechnische gegevens:


Versions :


Kernel:


Talen:Technische details

Toegang tot de server E-mail dienst
FTP ( port : 21 ) - POP3 (Port: 110) -
SSH (Port: 22) - IMAP (Port: 143) -
TSE (Port: 3389) - SMTP (Port: 25) -
Webdiensten Programmation
Web (Port: 80) - My SQL -
Named (Port: 53) - PHP -