Ontdek OVH Australië

OVH is nu aanwezig in Australië! Profiteer hiervan om nieuwe internationale kansen te plukken of om uw bedrijf op te starten in deze groeiende markt. Verkrijg lage latency en resources, daar waar u ze nodig hebt!

Wat maakt OVH uniek in de Australische cloudmarkt?

  • Supersnelle levering: Dankzij onze geautomatiseerde processen kan uw dedicated server worden geleverd binnen 120 seconden!
  • Nieuwste hardware: OVH's unieke samenwerking met Intel® betekent dat onze servers uitgerust zijn met de nieuwste technologie om de beste prestaties te waarborgen. Van Intel® Xeon-processors, tot de keuze uit SATA-, SSD- en NVMe-opties. NVMe.
  • Unieke netwerktechnologie: Met onze award-winning vRack (virtual rack) kunt u uw OVH-oplossingen verbinden via veilige privénetwerken.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: Onze krachtige anti-DDoS technologie is standaard bij de prijs van uw server inbegrepen. Ook hebben we een verkeersquota van maximaal 10 TB zonder extra kosten, en we rekenen geen installatiekosten. Wat is er nog meer bij inbegrepen?

Cloudoplossingen vanuit het Sydney datacenter

Uitgebreide reeks

Dedicated Servers

Onze dedicated serverreeks bevat een brede keuze aan verschillende hardwareconfiguraties, die de beste prestaties voor uw applicaties en databases waarborgen.

Vanaf: 49,99/maand excl. btw
Nieuwe regio

Public Cloud

Met de Public Cloud oplossing kunt u uw volledige infrastructuur (server, opslag en netwerk) op een flexibele manier beheren. Het is de ideale oplossing voor e-commerce sites of applicaties met onvoorspelbaar verkeer.

Een simpelere en voorspelbare facturering

Hosted Private Cloud

Met onze Private Cloud krijgt u het hoogste niveau van door OVH aangeboden garantie en certificering, terwijl u ook geniet van een flexibele en automatische cloudinfrastructuur.

Nieuwe regio

VPS

Een virtuele privéserver (VPS) is de meest toegankelijke en betaalbare oplossing om lichtgewicht websites of applicaties op een schaalbare server te hosten die snel beschikbaar is.

Vanaf: 2,99/maand excl. btw

Waarom kiezen voor OVH Australië?

Plaatselijke specialisten om u te helpen bij uw projecten. OVH biedt ook internationale ondersteuning.
Neem contact met ons op

Alle OVH-diensten bevatten standaard krachtige anti-DDoS. Anti-DDoS GAME is ook inbegrepen, speciaal ontworpen voor game servers.
Ontdek OVH's Anti-DDoS

Van Linux tot Windows via Plesk of VMware: OVH biedt meer dan 90 kant-en-klare distributies, met uitzondering van software publisher licenties.

OVH werkt samen met de beste CPU-, GPU-, RAM- en SSD-producenten om de beste servers te leveren.

Onze API brengt alle beheer- en servicefuncties samen in de commandoregel.

Met een eigen, wereldwijd verspreid glasvezelnetwerk, biedt OVH u een optimale internetverbinding over de hele wereld.

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00. Lokale gesprekskosten.

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen