Ontdek OVH Duitsland

Ons assortiment cloudoplossingen wordt nu gehost in Duitsland, in ons datacenter in Noordoost-Frankfurt.

Nieuw OVH-datacenter in Duitsland - optimale verbindingen in heel Europa

Het 21ste datacenter van OVH, in Limburg, Duitsland, ligt op ongeveer 100 kilometer van Frankfurt - voor datastroom slechts op een milliseconde afstand. Het wordt aangedreven door een elektrisch substation op korte afstand van het datacenter en is uitgerust met de allerlaatste innovatieve technologie van OVH, zoals ons efficiënte waterkoelsysteem. Deze technologie is milieuvriendelijker en stelt ons in staat om de prijzen die we aanbieden aan klanten die onze servers gebruiken aanzienlijk te verlagen.

Dit datacenter heeft ook de hoogste beveiligingsstandaarden en voldoet aan de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming. Met een capaciteit van 45.000 servers verspreid over 4.000 vierkante meter, is het Limburgse datacenter ook rechtstreeks verbonden met de belangrijkste internetbeurzen in Midden- en Oost-Europa, via OVH's wereldwijde glasvezelnetwerk.

Onze cloudoplossingen in Duitsland

Dedicated Servers

We bieden een breed scala aan configuraties om u optimale prestaties te bieden en onze diensten aan te passen aan uw applicaties. Host uw bedrijfsdata op een speciale server in Duitsland tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf: 49,99/maand excl. btw

VPS

Virtual private servers zijn de beste oplossing voor het hosten van een website of een lichte applicatie op een schaalbare, snel geleverde server. Ontdek onze nieuwe VPS-reeks, beschikbaar en gehost in ons Limburgse datacenter.

Vanaf: 2,99/maand excl. btw

Hosted Private Cloud

OVH's Private Cloud is een unieke oplossing op de markt, omdat het de schaalbaarheid van cloud biedt op een 100% dedicated hardware-infrastructuur. Het kan worden gevirtualiseerd met VMware-technologie, volledig beheerd door OVH. U kunt nu uw data en applicaties hosten op de servers in ons Limburgse datacenter.

Public Cloud

OVH's Public Cloud is gebouwd op basis van drie prioriteiten: performance, veiligheid, en betrouwbaarheid. Hiermee kunt u een volledige infrastructuur (servers, opslag en netwerk) bouwen die is aangepast aan uw behoeften, en perfect is voor uw e-commercewebsites of applicaties met verschillende verkeersniveaus. Download uw in Duitsland gehoste Public Cloud instance, en pluk het beste van onze krachtige technologie!

Vanaf: 25,30/maand excl. btw

Powered by Intel

Het innovatieve samenwerkingsverband van OVH met Intel® betekent dat we u altijd hoogwaardige diensten kunnen aanbieden met behulp van geavanceerde technologieën. Nieuwe generaties Intel® Xeon®-processors, SSD en NVMe disks, behoren tot de resources waarop onze cloudoplossingen zijn gebaseerd. We gebruiken ook FPGA-technologie in ons anti-DDoS systeem om maximale efficiëntie te waarborgen.

Waarom kiezen voor OVH Duitsland?

Plaatselijke specialisten om u te helpen bij uw projecten. OVH biedt ook internationale ondersteuning.
Neem contact met ons op

Alle OVH-diensten bevatten standaard krachtige anti-DDoS. Anti-DDoS GAME is ook inbegrepen, speciaal ontworpen voor game servers.
Ontdek OVH's Anti-DDoS

Van Linux tot Windows via Plesk of VMware: OVH biedt meer dan 90 kant-en-klare distributies, met uitzondering van software publisher licenties.

OVH werkt samen met de beste CPU-, GPU-, RAM- en SSD-producenten om de beste servers te leveren.

Onze API brengt alle beheer- en servicefuncties samen in de commandoregel.

Met een eigen, wereldwijd verspreid glasvezelnetwerk, biedt OVH u een optimale internetverbinding over de hele wereld.

Ons wereldwijde netwerk

Met een aanwezigheid in 5 continenten biedt OVH innovatieve en veilige digitale infrastructuren die geschikt zijn voor professionals. Meer dan een miljoen klanten in 138 landen zijn al afhankelijk van onze oplossingen, van startups tot kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.1 234 000

Aantal geïmplementeerde Public Cloud instances per maand

3

Drie Cloud niveaus: hybrid, private en public

28

Datacenters in vier continenten

17Tbps

Wereldwijd netwerkvermogen

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00. Lokale gesprekskosten.

Schrijf u in op de datacenter mailinglist

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen