Ontdek OVH Polen

OVH's eerste filiaal biedt een breed scala aan cloud hosting oplossingen in zijn Warschau datacenter.

Een verbinding met Oost-Europa

Ons nieuwe datacenter in Warschau is uitgerust met exclusieve technologie, inclusief een vloeibaar koelsysteem voor servers. Ze zijn milieuvriendelijk, ook kunnen we daardoor onze energiekosten kunnen verlagen.

Ons datacentrum in Polen is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, en biedt een complete reeks oplossingen. Bewaar nu uw data in Polen! Dit datacenter, gevestigd in Warschau en voorzien van een glasvezelverbinding, is een ideale gateway voor het ontwikkelen van uw bedrijf in Oost-Europa.

Onze Cloud-oplossingen in Polen

Dedicated Servers

Ons assortiment bevat een brede keuze aan configuraties die voldoen aan de specifieke eisen van uw applicatie en de beste prestaties leveren. Beheer uw activiteit in Polen, voor een dedicated server met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf: 49,99/maand excl. btw

VPS

Een virtuele privéserver (VPS) is de meest toegankelijke, betaalbare en gemakkelijk verkrijgbare oplossing voor het hosten van lichtgewicht websites of applicaties. Ontdek ons nieuwe VPS-assortiment, beschikbaar en gehost in onze Warschau datacenter.

Vanaf: 2,99/maand excl. btw
NIEUW

Hosted Private Cloud

OVH's Private Cloud is een unieke oplossing op de markt, omdat het de schaalbaarheid van de cloud biedt op een 100% dedicated hardware-infrastructuur. Het kan worden gevirtualiseerd met behulp van VMware-technologie, volledig beheerd door OVH. U kunt nu uw data en applicaties hosten op de servers in ons Warschau datacenter.

Public Cloud

OVH's Public Cloud is ontworpen op basis van drie prioriteiten: performance, veiligheid en betrouwbaarheid. Het stelt u in staat om een volledige infrastructuur (servers, opslag en netwerk) op te zetten die is aangepast aan uw behoeften, en ideaal is voor uw e-commerce websites of applicaties met wisselende verkeersniveaus. Kies voor een in Polen gehoste Public Cloud instance, en maak optimaal gebruik van onze krachtige technologie!

Vanaf: 25,30/maand excl. btw

Powered by Intel

Het innovatieve samenwerkingsverband van OVH met Intel® betekent dat we u altijd hoogwaardige diensten kunnen aanbieden met behulp van geavanceerde technologieën. Nieuwe generaties Intel® Xeon®-processors, SSD en NVMe disks, behoren tot de resources waarop onze cloudoplossingen zijn gebaseerd. We gebruiken ook FPGA-technologie in ons anti-DDoS systeem om maximale efficiëntie te waarborgen.

Waarom kiezen voor OVH Polen?

Plaatselijke specialisten om u te helpen bij uw projecten. OVH biedt ook internationale ondersteuning.
Neem contact met ons op

Alle OVH-diensten bevatten standaard krachtige anti-DDoS. Anti-DDoS GAME is ook inbegrepen, speciaal ontworpen voor game servers.
Ontdek OVH's Anti-DDoS

Van Linux tot Windows via Plesk of VMware: OVH biedt meer dan 90 kant-en-klare distributies, met uitzondering van software publisher licenties.

OVH werkt samen met de beste CPU-, GPU-, RAM- en SSD-producenten om de beste servers te leveren.

Onze API brengt alle beheer- en servicefuncties samen in de commandoregel.

Met een eigen, wereldwijd verspreid glasvezelnetwerk, biedt OVH u een optimale internetverbinding over de hele wereld.

Ons wereldwijde netwerk

Met een aanwezigheid in 5 continenten biedt OVH innovatieve en veilige digitale infrastructuren die geschikt zijn voor professionals. Meer dan een miljoen klanten in 138 landen zijn al afhankelijk van onze oplossingen, van startups tot kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.1 234 000

Aantal geïmplementeerde Public Cloud instances per maand

3

Drie Cloud niveaus: hybrid, private en public

28

Datacenters in vier continenten

17Tbps

Wereldwijd netwerkvermogen

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00. Lokale gesprekskosten.

Schrijf u in op de datacenter mailinglist

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen