Ontdek OVH UK

OVH is al meer dan 10 jaar aanwezig in het Verenigd Koninkrijk en biedt een volledig assortiment cloudoplossingen die worden gehost in zijn datacenter in Londen.

Een datacenter met een capaciteit van 40.000 servers

OVH's datacenter in Erith, gelegen aan de zuidoostelijke rand van Londen, heeft een totale capaciteit van 40.000 servers. Dichtbij het datacenter bevinden zich twee elektrische stations, die zorgen voor een continue stroomvoorziening. Deze plaatsing werd onder meer geselecteerd vanwege de uitstekende achtergrond die werd gecreëerd door de nabijgelegen aanwezigheid van OVH's PoP in het centrum van Londen. Het Erith Datacenter is uiteraard verbonden met onze andere OVH-datacenters door ons eigen optische netwerk.

Onze cloudoplossingen in het Verenigd Koninkrijk

Dedicated Servers

We bieden een breed scala aan configuraties om u optimale prestaties te bieden en onze diensten aan te passen aan uw toepassingen. Host uw bedrijfsdata op een speciale server in het Verenigd Koninkrijk tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf: 44,99/maand excl. btw

VPS

Virtual private servers zijn de beste oplossing voor het hosten van een website of een lichte applicatie op een schaalbare, snel geleverde server. Ontdek onze nieuwe VPS-reeks, beschikbaar en gehost in ons Londense datacenter.

Vanaf: 2,99/maand excl. btw
Binnenkort beschikbaar

Hosted Private Cloud

OVH's Private Cloud is een unieke oplossing op de markt, omdat het de schaalbaarheid van cloud biedt op een 100% dedicated hardware-infrastructuur. Het kan worden gevirtualiseerd met VMware-technologie, volledig beheerd door OVH. U kunt nu uw data en applicaties hosten op de servers in ons Londense datacenter.

Public Cloud

OVH's Public Cloud is gebouwd op basis van drie prioriteiten: performance, veiligheid, en betrouwbaarheid. Hiermee kunt u een volledige infrastructuur (servers, opslag en netwerk) bouwen die is aangepast aan uw behoeften, en perfect is voor uw e-commercewebsites of applicaties met verschillende verkeersniveaus. Download uw in het Verenigd Koninkrijk gehoste Public Cloud instance, en pluk het beste van onze krachtige technologie!

Vanaf: 25,30/maand excl. btw

Powered by Intel

Het innovatieve samenwerkingsverband van OVH met Intel® betekent dat we u altijd hoogwaardige diensten kunnen aanbieden met behulp van geavanceerde technologieën. Nieuwe generaties Intel® Xeon®-processors, SSD en NVMe disks, behoren tot de resources waarop onze cloudoplossingen zijn gebaseerd. We gebruiken ook FPGA-technologie in ons anti-DDoS systeem om maximale efficiëntie te waarborgen.

Waarom kiezen voor OVH UK?

Plaatselijke specialisten om u te helpen bij uw projecten. OVH biedt ook internationale ondersteuning.
Neem contact met ons op

Alle OVH-diensten bevatten standaard krachtige anti-DDoS. Anti-DDoS GAME is ook inbegrepen, speciaal ontworpen voor game servers.
Ontdek OVH's Anti-DDoS

Van Linux tot Windows via Plesk of VMware: OVH biedt meer dan 90 kant-en-klare distributies, met uitzondering van software publisher licenties.

OVH werkt samen met de beste CPU-, GPU-, RAM- en SSD-producenten om de beste servers te leveren.

Onze API brengt alle beheer- en servicefuncties samen in de commandoregel.

Met een eigen, wereldwijd verspreid glasvezelnetwerk, biedt OVH u een optimale internetverbinding over de hele wereld.

Ons wereldwijde netwerk

Met een aanwezigheid in 5 continenten biedt OVH innovatieve en veilige digitale infrastructuren die geschikt zijn voor professionals. Meer dan een miljoen klanten in 138 landen zijn al afhankelijk van onze oplossingen, van startups tot kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.1 234 000

Aantal geïmplementeerde Public Cloud instances per maand

3

Drie Cloud niveaus: hybrid, private en public

28

Datacenters in vier continenten

17Tbps

Wereldwijd netwerkvermogen

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00. Lokale gesprekskosten.

Schrijf u in op de datacenter mailinglist

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen