Ontdek OVH in de Verenigde Staten

De Europese cloudleider is gearriveerd in de VS, met zijn eerste datacenter in Vint Hill (Washington, D.C.). Profiteer van OVH's Discovery-aanbieding op dedicated servers ..zolang de voorraad strekt!

Speciale Discovery-aanbieding

Zoals gebruikelijk bij het openen van een nieuw datacenter, hebben we een Discovery-aanbieding gelanceerd, die u een dedicated server in ons Vint Hill-datacenter biedt tegen een exclusieve kennismakingsprijs.

(Site in het Engels)

Ons Vint Hill datacenter (Washington, D.C.)

Vint Hill was een strategische locatiekeuze, omdat de nabijheid van Washington onze aanwezigheid aan de oostkust van de VS versterkt. Het ligt ook dicht bij ons datacenter Beauharnois (Montreal) en ons dark fibre-netwerk aan beide zijden van de Atlantische Oceaan, waardoor deze site een ideale toegangspoort tot de Amerikaanse markt is.

Net als alle andere OVH-datacenters zal Vint Hill worden uitgerust met onze exclusieve waterkoelingstechnologie. Dit grote voordeel op de Amerikaanse markt zal ons helpen ons energieverbruik te verminderen, waardoor onze kosten worden geoptimaliseerd.

Databescherming

Omdat het nieuwe datacenters in de VS opent, moet de OVH-groep garanderen dat alle data van zijn klanten wordt beschermd, ongeacht of ze bij deze nieuwe markt betrokken zijn.

Hoe werkt het?

Om een serviceprovider in de VS te worden met behoud van het kernbeleid en de kernwaarden die we bijna 20 jaar hebben behouden, hebben we een nieuwe entiteit gecreëerd: OVH US. Klanten kunnen alleen via deze entiteit OVH-diensten bestellen die in de VS worden gehost, wat een duidelijke, permanente scheiding aangeeft voor gegevens die in de VS worden gehost.

Wat zijn de gevolgen?

U kunt alleen diensten bestellen die worden gehost in de VS via de OVH US website: www.ovh.us . U moet via deze website een nieuw klantaccount aanmaken. Uw huidige OVH-account kan niet worden gekoppeld of gemigreerd naar een OVH US-account.

OVH US klanten kunnen servers in andere datacentra wereldwijd bestellen.
De support van OVH US en het bijbehorende Control Panel verschillen van die van de rest van de groep en zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Maak uw OVH US account aan

Stap 1

Maak uw account aan met uw contactgegevens en e-mailadres

Stap 2

Creëer een wachtwoord

Stap 3

Ga naar het Control Panel en bestel de beschikbare OVH-producten

Waarom kiezen voor OVH?

Met een aanwezigheid in 5 continenten biedt OVH innovatieve en veilige digitale infrastructuren die geschikt zijn voor professionals. Meer dan een miljoen klanten in 138 landen zijn al afhankelijk van onze oplossingen, van startups tot kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.

1,3 miljoenKlanten over heel de wereld

300 K+Fysieke servers

27Datacenters in 5 landen

2000+Werknemers

13 TbpsBandbreedtecapaciteit

32Points of Presence

200 K+Operationele Private Cloud instances

500 K+Public Cloud instances per maand