Ontdek OVH in de Verenigde Staten

De Europese cloudleider is gearriveerd in de Verenigde Staten, met de opening van twee datacenters. Profiteer van OVH's Discovery Deals op dedicated servers - zolang de voorraad strekt!

Speciale Discover-aanbieding

Om onze nieuwe machines in de Verenigde Staten te leren kennen, bieden we nu dedicated servers aan voor een uitzonderlijke lanceringsprijs.

(Site in het Engels)

Onze datacenters in de Verenigde Staten

Door de Vint Hill (VA) en Hillsboro (OR) datacenters is OVH aanwezig aan zowel de oost- als de westkust van de Verenigde Staten. Deze strategische locaties bieden redundantie en schaalbaarheid voor bedrijven die ervoor kiezen hun infrastructuur in de Verenigde Staten te hosten, en breiden tegelijkertijd ons wereldwijde glasvezelnetwerk uit.

Onze datacenters in de VS zijn uitgerust met onze exclusieve waterkoelingstechnologie. Dit is een belangrijk voordeel in de Amerikaanse markt dat ons in staat stelt ons energieverbruik te verminderen en zo de kosten te optimaliseren.

Databescherming

Omdat het nieuwe datacenters in de VS opent, moet de OVH-groep garanderen dat alle data van zijn klanten wordt beschermd, ongeacht of ze bij deze nieuwe markt betrokken zijn.

Hoe werkt het?

Om een serviceprovider in de VS te worden met behoud van het kernbeleid en de kernwaarden die we bijna 20 jaar hebben behouden, hebben we een nieuwe entiteit gecreëerd: OVH US. Klanten kunnen alleen via deze entiteit OVH-diensten bestellen die in de VS worden gehost, wat een duidelijke, permanente scheiding aangeeft voor gegevens die in de VS worden gehost.

Wat zijn de gevolgen?

U kunt alleen diensten bestellen die worden gehost in de VS via de OVH US website: www.ovh.us . U moet via deze website een nieuw klantaccount aanmaken. Uw huidige OVH-account kan niet worden gekoppeld of gemigreerd naar een OVH US-account.

OVH US klanten kunnen servers in andere datacentra wereldwijd bestellen.
De support van OVH US en het bijbehorende Control Panel verschillen van die van de rest van de groep en zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Maak uw OVH US account aan

Stap 1

Maak uw account aan met uw contactgegevens en e-mailadres

Stap 2

Creëer een wachtwoord

Stap 3

Ga naar het Control Panel en bestel de beschikbare OVH-producten

Waarom kiezen voor OVH?

Met een aanwezigheid in 5 continenten biedt OVH innovatieve en veilige digitale infrastructuren die geschikt zijn voor professionals. Meer dan een miljoen klanten in 138 landen zijn al afhankelijk van onze oplossingen, van startups tot kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.

1,3 miljoenKlanten over heel de wereld

300 K+Fysieke servers

28Datacenters in 5 landen

2000+Werknemers

17 TbpsBandbreedtecapaciteit

32Points of Presence

200 K+Operationele Private Cloud instances

500 K+Public Cloud instances per maand

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen