ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia3From Innovation to Market

"Ik ben dol op startups, ik hou van het tempo waarin ze werken: een idee krijgen in de ochtend en het aan het eind van de dag al in gang hebben gezet. Startups staan voor innovatie, en ik ben dol op innovatie."
Octave Klaba,Oprichter en voorzitter van de OVH groep

Digital Launch Pad, de startup versneller

"Ik ben dol op startups, ik hou van het tempo waarin ze werken: een idee krijgen in de ochtend en het aan het eind van de dag al in gang hebben gezet. Startups staan voor innovatie, en ik ben dol op innovatie."

Octave Klaba, Oprichter en voorzitter van de OVH groep

Het programmaniveau


1 / 3
Ideation

Het Ideation niveau is gericht op startups in de creatiefase, startups die van de grond komen middels persoonlijke financiering of startups in de 'pre-seed' fase.


In detail2 / 3
Build

Het Build niveau is gericht op startups die in de product/dienst implementatiefase zitten en de laatste hand leggen aan strategische positionering, voornamelijk gesteund door locale financiering.


In detail3 / 3
Market

Het Market niveau is voor startups die


In detailWilt u deelnemen aan het DLP programma?


Registreren

WAAROM DIGITAL LAUNCH PAD


"  Leakwatch helpt bedrijven controle te krijgen op datalekken  »


Rémi Parent - Mede-oprichter - Leakwatch"  ForePaaS is gespecialiseerd in het verstrekken van een middel om data te verwerken en benutten zodat het betekenis krijgt  »


Vincent Michel - Mede-oprichter - ForePaas"  Met Public Cloud kan Imagify de grootte van afbeeldingen optimaliseren voor uw websites  »


Jean-Baptiste Marchand-Arvier - Mede-oprichter - Imagify"  Met behulp van de OVH Cloud heeft effiPilot energieverbruik in bedrijfsgebouwen verminderd.  »


Cyril Dubus - Mede-oprichter en Technisch Manager - EffiPilot"  Het begon allemaal met één server die we ooit bestelden om ons idee werkelijk te maken. Sindsdien zijn we blijven groeien met ondersteuning van OVH, welke het voor ons mogelijk heeft gemaakt om de nieuwste technologieën te gebruiken.  »


Roberto Gomez - Mede-oprichter - Inevio"  Het voordeel van de OVH ondersteuning is dat het helpt onze time-to-market te versnellen. Zonder over kosten te hoeven nadenken kunnen we een ideale infrastructuur bouwen die gebaseerd is op de nieuwste beschikbare technologieën.  »


Victor Lennel - Mede-oprichter en technisch manager - Pumpkin"  We staan aan het begin van het avontuur. Middelen kunnen beperkt zijn, maar het is ook de tijd om de juiste technologische keuzes te maken. Met het Digital Launch Pad programma van OVH kunnen we diensten testen die aan onze behoeften voldoen, tegen lagere kosten en zonder verplichting.  »


Michiel Missotten - Verantwoordelijke techniek - OuistockDLP startups
Registreren