ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia


FAQ
Mogelijke vragen voordat u deelneemt aan het programma

Wat zijn de voordelen van ons programma?

Wanneer u deelneemt aan het programma bieden wij u een infrastructuurbudget tot €100.000 voor de implementatie van een op OVH infrastructuur gebouwde oplossing. Ook krijgt u deskundige hulp van onze architecten tijdens de ontwikkeling van uw project. Ons doel is een oplossing te vinden die voldoet aan de behoeften van alle startups, om krachtige infrastructuur te bieden, zodat u kunt een flexibele en high available service kunt opzetten.

Welke startup komen in aanmerking voor het programma?

We zijn eraan toegewijd om innovatieve startups over heel de wereld te ondersteunen, ongeacht in welke fase ze zitten... of ze nu wel of niet klant van OVH zijn, een team zijn die een idee wil testen, of een omzet draaiende startup zijn.

Ik ben al een OVH klant, kan ik ook meedoen?

Jazeker! Middels ons Digital Launch Pad programma profiteert u van op maat gemaakte support, waarmee u uw oplossing/service optimaal kunt ontwikkelen.

Mijn startup neemt al deel van een ander programma, kan ik me desondanks aanmelden voor DLP?

Ja! U kunt u aanmelden voor ons support programma. Hierdoor zult u onze oplossingen kunnen vergelijken met het alternatieve aanbod op de markt.

Is het programma gratis?

Het programma is geheel gratis en OVH zal zich op geen enkele manier mengen in de zaken van uw startups. Wij geven u simpelweg de middelen om te slagen, zodat u zich kunt bezighouden met de rest!

Hoe kan ik mijn infrastructuur budget besteden?

Zodra uw aanvraag is geaccepteerd en de contracten bevestigd zijn, zullen we het DLP-infrastructuur budget overmaken naar uw rekening. Dit bedrag kan worden besteed aan de in de onderstaande tabel genoemde diensten


Public Cloud Ideation, Build en Market Public Cloud-instances (virtual servers) combineren flexibiliteit en gegarandeerde resources. In minder dan een minuut krijgt u CPU, RAM en storage zonder resource-overbezetting. U bent ook de root-gebruiker, net als bij een dedicated server. Public Cloud bevat facturatie per uur en een aantal functies zoals de mogelijkheid om resources toe te voegen zonder het opnieuw te moeten installeren. Met de OpenStack-API kunt u uw infrastructuur automatiseren.
Meer informatie


OVH Cloud storage: Twee innovatieve en complementaire technologieën voor het hosten van uw data.
Meer informatie
Load Balancing IP Ideation, Build en Market De load balancing IP is een IP-adres van het OVH netwerk dat verkeersbelasting verdeelt over de IP-adressen van uw verschillende diensten die in onze datacenters worden uitgevoerd. Dankzij Anycast-technologie, krijgt u betere prestaties wanneer zij worden geconfronteerd met veel verkeer, fouttolerantie en geoptimaliseerde responstijden.
Meer informatie
Private Cloud Build en Market De OVH Private Cloud is een unieke oplossing voor het combineren van 100% dedicated hardware met de schaalbaarheid en flexibiliteit van de Cloud. Uw infrastructuur wordt gevirtualiseerd met behulp van VMware-technologie en uw hardware wordt volledig beheerd door OVH, via de Dedicated Cloud, SDDC, Healthcare en Payment Infrastructure.
Creëer onbeperkte VM's vanaf de vSphere interface!
Meer informatie
Dedicated Game Servers Build en Market Servers die performance en veiligheid combineren dankzij onze standaard inbegrepen Anti-DDoS, speciaal ontworpen voor gaming.
Meer informatie
GPU Dedicated Servers Build en Market Dankzij hun computing power zijn GPU servers voorzien van grafische kaarten en ontworpen om de verwerking van parallelle taken te versnellen.
Meer informatie

Hoe verschilt OVH's Digital Launch Pad van andere programma's?

Deelname aan het Digital Launch Pad programma geeft u de mogelijkheid om onze oplossingen (dedicated servers, cloud-infrastructuren ...) te testen en gratis deskundig advies te krijgen. Wij geven u altijd een transparant maandelijks of uurtarief. Daarnaast kunt u nog steeds naar wens uw infrastructuur migreren. Wij geloven, dat zolang we u kwaliteit blijven bieden, u zult blijven samenwerken met OVH. Zo simpel is het!

Hoe meld ik me aan?

Alle aanvragen worden online ingediend middels het invullen van ons inschrijfformulier en het gebruik van het klantaccount dat u wilt laten crediteren. Het proces is eenvoudig en duurt minder dan 15 minuten. Zodra uw aanvraag is verzonden, zal het team verantwoordelijk voor selectie van startups u binnen een week een antwoord geven.
Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Mijn aanmelding is geaccepteerd, wat zijn de volgende stappen?

Uw aanvraag is goedgekeurd? Gefeliciteerd! Hier zijn de volgende stappen om aan te sluiten bij ons programma:
  • Lees en accepteer de algemene voorwaarden aub.
  • We dragen een infrastructuur budget over in uw klantaccount. Het bedrag is zes maanden geldig en kan op verzoek eenmaal worden verlengd.
  • Wij nodigen u uit om in te loggen op ons collaborative platform: http://dlp.ovh.com, om zo te communiceren met onze startup community.
  • Wij regelen uw eerste telefonische afspraak met een solution architect.

Wat is het collaborative platform?

Wat kunt u zoal doen met het collaborative platform:
  • Stel vragen aan ons team
  • Maak een afspraak met een solution architect
  • Bekijk premium content (technische training, toegang tot webinars, etc.)
  • Blijf up-to-date met de laatste nieuwtjes van het programma
  • Toegang tot een speciale support-ruimte, waar startup deelnemers informatie met elkaar kunnen uitwisselen
  • Schrijf u in voor onze evenementen(OVH Academy, OVH World Tour, etc.)

Waar kan ik de DLP bevestigingsmail vinden?

U kunt dit op elk gewenst moment terugvinden in uw control panel in het menu 'Mijn account' > 'Mijn e-mails'.

Waar bestaat elk niveau uit?

Voor elke aanmelding identificeren onze teams uw mogelijke infrastructuurbehoeften, en bieden u vervolgens drie (3) support levels. Als uw project ontwikkelt en uw infrastructuurbehoeften dus ook, zullen we uiteraard een nieuwe oplossing kunnen vinden voor u.Registreren