ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia


Over OVH


Meer dan zeventien jaar nadat OVH was opgericht heeft het bedrijf nu het Digital Launch Pad programma gelanceerd om innovatieve startups in de digitale bedrijfstak te ondersteunen en hen betrouwbare, flexibele en passende infrastructuren te leveren.

In 1999 studeerde Octave Klaba aan de Franse technische school ICAM in Lille - en richtte OVH op. En zo begon het avontuur van de succesvolle onderneming, die zelf ook ooit een kleine startup was. Als specialist op het gebied van Cloud en internetinfrastructuur, heeft het bedrijf zich nu gevestigd als de partner van honderdduizenden professionals wereldwijd. OVH is gestructureerd rond zijn eigen datacenters, en ontwerpt en beheert zijn eigen wereldwijde glasvezelnetwerk: dit zorgt voor minder vertraging en optimale veiligheid.

OVH's groei werd gekenmerkt door vele innovaties, zoals waterkoeling in de datacenters, dit maakt airconditioning overbodig en vermindert zo de energiekosten. En een groot voordeel voor de gebruiker is dat de data gehost kan worden in een van de 27 OVH datacenters op vier continenten. Momenteel werkt OVH aan de oprichting van nog zeven nieuwe datacenters in Europa en de Verenigde Staten.

Met inmiddels meer dan 2000 werknemers blijft het bedrijf zich wereldwijd uitbreiden. Het constante succes is grotendeels te wijden aan de blijvende startup spirit. OVH behoudt een sterke samenwerking met de lokale ecosystemen (zoals Euratechnologies of het French Tech label in Frankrijk) en host startups in zijn kantoren in Montreal. Bij de jaarlijkse OVH World Tour is het inmiddels traditie geworden de startups te presenteren die samenwerken met OVH, zoals Giroptic, die de 360° content van zijn gebruikers host bij OVH ( video) en Connit, de startup gespecialiseerd in Internet of Things (IoT). (video)

Het bedrijf werkt dagelijks met de methode van schaalbaarheid om flexibel te blijven tijdens de snelle groei. Digital Launch Pad is de natuurlijke uitbreiding van OVH's dagelijkse toewijding aan startups.Innovation is Freedom

OVH ondersteunt startups door hen, vergeleken met zijn concurrenten, echt toegevoegde waarde te bieden. Hiermee blijft het bedrijf trouw aan zijn filosofie 'Innovation is Freedom'. De tarieven en technologieën die OVH toepast zijn transparant en brengen startups totale vrijheid om deel te nemen aan het Digital Launch Pad programma. OVH wil startups toegang geven tot de nieuwste generatie technologieën zodat iedereen de kans heeft om eigen ideeën na te streven en projecten in stand te kunnen houden.

Hoge prestaties en veiligheid

OVH Cloud biedt zijn gebruikers gegarandeerde en veilige resources aan welke redundant zijn om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Anti-DDoS is aangeboden in al onze datacenters, zowel in Europa als in Noord-Amerika. Ook kan elke klant de geolocatie van zijn data te selecteren
Support

OVH teams zijn in staat om oplossingen te bieden voor technische problemen van zowel grote ondernemingen als ook die van startups. Infrastructuur- en netwerkarchitecten kunnen technisch complexe projecten aanpakken. OVH wil startups ondersteunen door hen een omgeving te bieden die ontworpen is om aan hun technische en financiële te kunnen voldoen.
RegistrerenRegistreren