Domeinnamen IDN

Communiceer in de taal van uw bezoekers

Stel uw site naar uw klanten:Dankzij internationale domeinnamen (IDN), biedt u uw producten in de taal van uw doelland, met inachtneming van de specifieke tekens met accenten (é, ê, è, ë..). U kunt gebruiken van combinerende letters, cijfers en symbolen van meer dan 350 verschillende talen.

Speciale tekensOngeacht de domeinextensie of de registrar moeten domeinnamen, die niet ASCII-tekens bevatten, worden geconverteerd. Deze conversie gebeurt intern, en wordt automatisch door alle browsers doorgevoerd. Uw bezoekers kunnen natuurlijk ook het format met speciale tekens gebruiken, om uw site te bezoeken.


Een domeinnaam die (niet-ASCII) speciale tekens bevat, wordt door het voorafgaan van de ACE-(ASCII Compatible Encoding) prefix xn-- en de aanpassing van de resterende domeinnamen verenigd. Dit adres met het xn--prefix moet dan gebruikt worden voor de DNS-records van het domein. Een converter is beschikbaar via adres.


U bestelt uw IDNOVH detecteert onmiddellijk de taal waarin u wilt verwijderen. U hoeft geen plug-in te installeren... alles wordt automatisch gedaan.