Domains Protected Marks List

Voltooi uw TMCH bescherming met de OVH DPML dienst


Enkele honderden van de talrijke nieuwe extensies die al beschikbaar zijn of worden geïntroduceerd, worden beheerd door het Donuts register, die het op zich heeft genomen om 307 van deze extensies te introduceren. Omdat sommige extensies nog steeds in het validatie proces van het ICANN verkeren, denkt Donuts dat het ongeveer 200 van deze extensies kan verkopen, waaronder .GURU, .CLOTHING, .VOYAGE en .SYSTEMS.

U kunt de volledige lijst zien via: http://www.donuts.co/tlds/.

De DPML (Domains Protected Marks List) maakt het mogelijk voor merken, die hiervoor in aanmerking komen en zijn geregistreerd bij de TMCH, om in 1 keer alle domeinnaam registraties met hun merknaam te blokkeren, bij alle extensies die beheerd worden door Donuts. Voor een fractie van wat het zou kosten om defensief alle "mijnmerk.extensie" domeinnamen te registreren, zal de term "MijnMerk" worden beschermd tegen alle registraties bij Donuts.

Voor een zeer aantrekkelijke prijs, die neerkomt op een korting van ongeveer 90% van de totale registratie kosten van alle "mijnmerk.extensie" domeinnamen, zal de term "mijnmerk" worden beschermd tegen alle Donuts extensie registraties.


Introductie van de DMPL dienst:De effecten van de DPML bescherming

Alle houders met intellectuele eigendomsrechten en TMCH bescherming kunnen hun merk of alle merk-gerelateerde termen, inschrijven bij de DPML.
Zodra een term wordt beschermd in de DPML en zelfs zonder dat de bijbehorende domeinnamen zijn geregistreerd, kan deze term niet meer besteld worden voor de honderden Donuts extensies.

Voorbeeld: Het bedrijf "ABC", heeft een "XYZ" merk dat wordt beschermd door de TMCH. ABC kan de termen "XYZ" of "XYZZZ" blokkeren, door deze toe te voegen aan de DPML. De voorwaarden vereisen een exacte match met hun merk, zoals beschreven in het SMD-bestand, geleverd door de TMCH. WHOIS: als iemand een WHOIS zoekopdracht uitvoert voor een term beschermd in de DPML, zal WHOIS antwoorden dat de domeinnaam wordt geblokkeerd in de DPML door de rechtmatige eigenaar.Waarom zou ik voor OVH kiezen als DPML agent?

Zoals het geval is met TMCH registraties, biedt OVH u haar expertise op de domeinnamen markt aan en haar sterke band met Donuts, OVH's partner voor al haar nieuwe extensies. U profiteert van scherpe prijzen en juridische ondersteuning om u te begeleiden bij het toevoegen van uw merk(en) aan de DPML.Wie komt in aanmerking voor de DPML?

Alle termen met intellectuele eigendomsrechten die drie tekens of meer bevatten en die zijn geregistreerd bij de TMCH. Met het door de TMCH gegenereerde SMD-bestand, kunt u het merk in de DPML registreren.Uitsluitingen

Samengestelde termen van één of twee tekens komen niet in aanmerking voor de DPML.
Natuurlijk kunnen alle eerder geregistreerde domeinnamen, of premium domeinnamen niet worden geblokkeerd door de DPML.DPML Override

Een derde partij met Sunrise rechten op een term, die wordt beschermd door de TMCH, kan deze registreren, zelfs als een DPML voor deze term bestaat. Dit wordt "DPML Override" genoemd.

Voorbeeld: Als het bedrijf ABC, de merkhouder van "XYZ", wat wordt beschermd door de TMCH, "XYZZZ" heeft beschermd in de DPML; en indien het bedrijf BCD, dat zijn merk "XYZZZ" heeft geregistreerd bij de TMCH, deze term wil registreren tijdens een Sunrise periode, dan zal het bedrijf BCD in staat zijn om een DPML Override uit te voeren om de XYZZZ.extensie te registreren.Hoeveel kost de DPML bescherming bij OVH?

U kunt een DPML lidmaatschap bij OVH afsluiten voor een periode van 5 tot 10 jaar. Hier zijn onze tarieven:


Beschermingsperiode 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar
DPML Block € 2.149,- excl. btw/merk € 2.599,- excl. btw/merk € 3.049,- excl. btw/merk € 3.499,- excl. btw/merk € 3.949,- excl. btw/merk € 4.399,- excl. btw/merk
DPML Override € 99,- excl. btwCommerciële support:

+31 (0)78 808 0120

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 19.00 | Lokale gesprekskosten