Trademark Clearing House


Bescherm uw merk tegen toekomstige domeinextensies
Bescherm uw merk met de TMCH-dienst van OVH


De nieuwe gTLD's presenteren nieuwe mogelijkheden voor merken, maar ook risico's, want er zullen veel mogelijkheden zijn voor cybersquatters om uw merk te exploiteren. Dat is de reden waarom de internetreguleringsautoriteit ICANN de Trademark Clearinghouse (of TMCH) schiep, dit is een merkbescherming service.

OVH is gecertificeerd als een officiële TMCH-agent en is dus erkend om uw merken te registreren. OVH zal uw handelsmerk controleren en alle noodzakelijke bewijsstukken verzamelen voor het registreren van uw bestand bij de TMCH.

U wilt een "mijnmerk.paris" of "mijnmerk.music" domein registreren?
Door het registreren van uw merk in de TMCH door OVH, heeft u veel mogelijkheden om het te beschermen:
Profiteer van de periode Maandag 9 maart, 12.00 (GMT + 1)

Elke introductie van een nieuwe extensie opent een initiële periode van minimaal 30 dagen voor merkhouders om domeinnamen te beschermen overeenkomend met hun merk.

OVH zal als registreerder domeinnamen met nieuwe extensies, waarin u geïnteresseerd bent inzake uw merk, registreren op uw verzoek, (als aan de Sunrise criteria wordt voldaan).Ontvangen van registratie-meldingen

Zodra u uw handelsmerk bij TMCH heeft geregistreerd, wordt u elke keer gewaarschuwd, als er een domeinnaam wordt geregistreerd in een nieuwe extensie, die betrekking heeft op uw merk. OVH zal alle meldingen doorsturen, zodra ze worden ontvangen.Maak gebruik van de «Abused Domain Name Label» dienst

Zodra uw merk is geregistreerd bij de TMCH, zult u ook in staat zijn om dit te beschermen door maximaal 50 "Abused DNL's" toe te voegen. Deze domeinnaamlabels zijn door een gerechtelijk bevel of een URDP-uitspraak als abusive/grievend verklaard. Eenmaal geregistreerd bij de TMCH, kunt u gebruik maken van de Trademark Claims service.Waarom kiezen voor OVH als TMCH-agent?

Omdat OVH een domein registreerder is sinds 1999 en nu 3.000.000 domeinnamen wereldwijd beheert, is uw dienst ervan verzekerd te profiteren van deze expertise, gereduceerde kosten en levertijden, juridische ondersteuning, en indien nodig, staan onze teams ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden.Welke merken komen in aanmerking voor Trademark Clearinghouse inschrijving?

De handelsmerken die in aanmerking komen om te worden ingeschreven bij het TMCH zijn commerciële handelsmerken die zijn geregistreerd en gevalideerd in een rechtsgebied (INPI, OHMI, OMPI, etc.), handelsmerken beschermd door de wet of verdrag, of handelsmerken die gevalideerd zijn door een rechtbank.Hoeveel kost de bescherming van mijn merk bij OVH?

U kunt zich inschrijven voor de TMCH dienst van OVH voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Hier zijn onze tarieven


1 jaar 3 jaar 5 jaar
€ 179,- excl.BTW/merk € 499,- excl.BTW/merk € 799,- excl.BTW/merkPour plus d'informations sur la TradeMark ClearingHouse, consultez notre FAQ TMCH.


Commerciële support:

+31 (0)78 808 0120

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 19.00 | Lokale gesprekskosten